Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H δια χειρός Rain Prisk hyper έκδοση της Mercedes-Benz

Ελλάδα 9:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H δια χειρός Rain Prisk hyper έκδοση της Mercedes-Benz

ΝΕΑ

H δια χειρός Rain Prisk hyper έκδοση της Mercedes-Benz

ΝΕΑ

O νεαρός καλλιτέχνης Rain Prisk μας προτείνει τη δική του εκδοχή σχετικά το πώς θα είναι ένα μελλοντικό supercar της Mercedes-AMG.

Advertisement
Advertisement

 

Χρησιμοποιώντας στοιχεία από το τελευταίο δημιούργημα της Mercedes-AMG, το One Hybrid, αλλά και από την κλασική Mercedes-Benz CLK GTR, το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο ξεχωριστό. Και όχι σε ότι αφορά τα τεχνικά στοιχεία, όσο την αισθητική του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Η μεταμόρφωση του εικονικού hypercar της Mercedes που δημιουργήθηκε από τον Rain Prisk θα μπορούσε να είναι o τέλειος συνδυασμός μεταξύ του AMG One και της CLK GTR. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ένα κομψό σχήμα, αντίστοιχο του One, ενώ παράλληλα υιοθετεί μία πιο συγκρατημένη και ρετρό σχεδίασης φιλοσοφία. Για παράδειγμα, υπάρχει μια πολύ απλής σχεδίασης εμπρός μάσκα που θυμίζει άλλα μοντέλα της Mercedes-Benz. Επιπλέον, υπάρχουν πίσω από τους εμπρός τροχούς αεραγωγοί, παρόμοιοι με εκείνους που υπάρχουν στην τρέχουσα AMG GT. Επίσης, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά  περιλαμβάνουν τον αεραγωγό της οροφής και το shark fin που έχουν μεταφερθεί αυτούσια από το AMG One.

Το hypercar της Mercedes-AMG διαθέτει εξαιρετικές αεροδυναμικές ικανότητες, με την πίσω αεροτομή να έχει δύο επίπεδα, επιτρέποντας την δημιουργία εξωπραγματικών δυνάμεων downforce. Χάρη στον συνδυασμό ενός turbo V6 κινητήρα 1,6 λίτρων και τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων, η ισχύς φτάνει τους 1.014 ίππους, χαρίζοντας τελική ταχύτητα πάνω από 350 km/h.