Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Cupra ετοιμάζει δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Ελλάδα 22:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Cupra ετοιμάζει δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα

ΝΕΑ

H Cupra ετοιμάζει δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα

ΝΕΑ

Μέσα στο 2022 η Cupra θα διπλασιάσει την γκάμα της και παράλληλα ανακοινώνει το πρόγραμμα Cupra x2.

Advertisement
Advertisement

Στα πλαίσια διαδικτυακής εκδήλωσης, το σπορ σήμα της Seat ανακοίνωσε την ένταξη στη γκάμα της δύο νέων μοντέλων καθώς και το λανσάρισμα του Metahype, μιας νέας συνεργατικής πλατφόρμας στο metaverse.

Ο ίδιος ο Griffiths αποκάλυψε επίσης ότι η Cupra θα λανσάρει δύο νέα μοντέλα, διπλασιάζοντας την υπάρχουσα γκάμα της. Αυτή η δέσμευση έρχεται μετά την περσινή ανακοίνωση ότι το Tavascan, το δεύτερο 100% ηλεκτροκίνητο όχημα της μάρκας μετά το Born, θα έρθει στην αγορά το 2024, ακολουθούμενο από το αστικό ηλεκτρικό όχημα εμπνευσμένο από το UrbanRebel, το 2025.

Από φέτος η ισπανική εταιρεία θα διπλασιάσει το δίκτυο των Cupra Specialists και Cupra City Garages , σε μια προσπάθεια προσέγγισης περισσότερων υποψήφιων πελατών και διπλασιασμού των πωλήσεών για το 2022. Για την ιστορία, η Cupra πούλησε 79.300 μονάδες το 2021, μία αύξηση κατά 189% σε σχέση με το 2021.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, η Cupra ανακοίνωσε τον χώρο «Metahype» στο metaverse και μια νέα αγωνιστική εμπειρία «Cupra2» που συνδυάζει τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο.

«Το Metahype είναι η ερμηνεία μας για αυτό το νέο σύμπαν. Είναι ένας συνεργατικός χώρος όπου επώνυμες μάρκες, startups και δημιουργοί content μπορούν να φιλοξενήσουν μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων και εμπειριών για το κοινό, ώστε να δημιουργήσουν και να μοιραστούν την κουλτούρα τους», πρόσθεσε ο Griffiths. «Με την είσοδο της CUPRA στο metaverse, αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε μια μάρκα που υπερβαίνει την συμβατική αυτοκινητοβιομηχανία».

Advertisement

Cupra2 Experience

Η CUPRA παρουσίασε επίσης έναν εντελώς νέο τρόπο αγώνων που συνδυάζει τον πραγματικό με τον εικονικό κόσμο: το CUPRA2 Experience.

Advertisement

«Με το πλήρως ηλεκτρικό UrbanRebel, φέρνουμε το Cupra2 Experience στον κόσμο, μια μοναδική αγωνιστική εμπειρία όπου αυτό που οδηγείτε είναι πραγματικό, αλλά αυτό που βλέπετε είναι εικονικό», εξήγησε ο Antonino Labate, CUPRA Director of Strategy, Business Development & Operations. «Με το Cupra2 Experience είμαστε έτοιμοι να αναδιοργανώσουμε τις παραδοσιακές μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Πριν από το λασνάρισμα του CUPRA2 Experience, η Cupra θα δημοπρατήσει το πρώτο NFT του UrbanRebel. Ο υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να είναι ένας από τους πρώτους πιλότους του CUPRA2 Experience.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Cupra Born (+τιμές)
Δοκιμή: Cupra Formentor 1.5 TSI
Νέες αφίξεις για το Cupra Formentor στην Ελλάδα (+τιμές)

Advertisement