Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Continental προτείνει λιγότερους ημιαγωγούς

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Continental προτείνει λιγότερους ημιαγωγούς

ΝΕΑ

H Continental προτείνει λιγότερους ημιαγωγούς

ΝΕΑ

Για το παγκόσμιο πρόβλημα με την έλλειψη ημιαγωγών (chips) που έχει πλήξει και την αυτοκινητοβιομηχανία, η Continental προτείνει κάτι δημιουργικό.

Advertisement
Advertisement

Η «απάντηση» της Continental στο πρόβλημα της έλλειψης ημιαγωγών, έχει να κάνει με την ευελιξία στην παραγγελία τους και όχι με την in house παραγωγή τους.

Η Continental έχει αποφασίσει να αντιταχθεί στην κατασκευή των ημιαγωγών για να καλύψει τις ανάγκες της, ανεξάρτητα από την παγκόσμια έλλειψη που παρατηρείται. Ο Gilles Mabire, CTO της Continental, σε πρόσφατη συνέντευξή του υποστήριξε πως η εταιρεία εξέτασε την προοπτική της παραγωγής ημιαγωγών για να καλύψει τις ανάγκες της αλλά αποφάσισε να μην προχωρήσει σε μια τέτοια λύση.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα με τους ημιαγωγούς δεν έχει λυθεί και ούτε πρόκειται στους επόμενους 12 μήνες. Η Continental όμως, ως εναλλακτική λύση σχεδιάζει να εργαστεί ιδιαίτερα προσεκτικά με τους προμηθευτές και τους υποψήφιους πελάτες της, για να αλλάξει τον σχεδιασμό των ημιαγωγών, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τις παραγωγικές της ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Continental μεταμορφώνει την «κλούβα» T2 της VW
Δοκιμάζουμε τα νέα Continental SportContact 7 στο Ανόβερο
Η Continental αναβαθμίζει την ασφάλεια των αερόσακων