Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Cadillac θέλει, αλλά μπορεί;

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Cadillac θέλει, αλλά μπορεί;

ΝΕΑ

H Cadillac θέλει, αλλά μπορεί;

ΝΕΑ

Αν είναι κάτι -ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες- που οι αμερικανικές εταιρίες επιθυμούν διακαώς, είναι να φτιάχνουν αυτοκίνητα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Αναμφίβολα, η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί πρότυπο από πολλές απόψεις (αποδοτικούς κινητήρες, καλύτερα και ασφαλέστερα σασί κ.α.). Στην τελευταία έκθεση του Λος Άντζελες η Cadillac έκανε γνωστό πως σχεδιάζει την μεγάλη της επιστροφή και πως στοχεύει μέχρι και στην παραγωγή μοντέλων που θα ανταγωνιστούν αντίστοιχα της Porsche! Οι δηλώσεις έρχονται από τον πρόεδρο της Cadillac, τον Johan de Nysschen, που σε συνέντευξή του στο αμερικανικό Car&Driver είπε πως μέχρι το 2019 διάφορα μοντέλα τους θα εξοπλίζονται με κινητήρες ντίζελ.

Επίσης, άφησε να εννοηθεί μεταξύ άλλων πως μελλοντικά θα παραχθεί ένα crossover υψηλών επιδόσεων για να αντιμετωπίσει την Cayenne Turbo, καθώς και ένα σπορ που θα πετάξει το γάντι στην 911! Το καλύτερο σας το αφήσαμε για τα τέλος καθώς στα σχέδια της Cadillac περιλαμβάνεται και μία πολυτελής σειρά μοντέλων που θα στοχεύει σε μοντέλα όπως η Mercedes-Benz S-Class και η Rolls-Royce Ghost. Βέβαια, στα λόγια πολλά λέγονται και η Cadillac μπορεί πραγματικά να το θέλει, αλλά ρεαλιστικά θα μπορέσει;

Advertisement
Advertisement