Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Bugatti βάζει στην Divo μια μοναδική υπογραφή

Ελλάδα 15:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Bugatti βάζει στην Divo μια μοναδική υπογραφή

ΝΕΑ

H Bugatti βάζει στην Divo μια μοναδική υπογραφή

ΝΕΑ

Καθώς η Bugatti είναι έτοιμη να παραδώσει τις πρώτες Divo στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους, πηγές της εταιρίας αναφέρουν πως περισσότερα από τα τρία τέταρτα των πελατών της επέλεξαν να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους.

Advertisement
Advertisement

Για πολλούς φαίνεται πως η σπανιότητα ενός hypercar περιορισμένης παραγωγής δεν είναι αρκετή. Γι’αυτό το λόγο η Bugatti προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα εξατομίκευσης των αυτοκινήτων τους κάνοντας πραγματικότητα κάθε τους επιθυμία. Φυσικά αυτή η διαδικασία δεν πραγματοποιείται μέσα από έναν υπολογιστή όπως για παράδειγμα όταν επιλέγεις το έξτρα εξοπλισμό σε ένα κοινό αυτοκίνητο.

Οι πελάτες της Bugatti ταξιδεύουν στην έδρα της εταιρίας στο Molsheim όπου εκεί μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, σχεδιαστών και ειδικών βοηθά στη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Όπως σημειώνει η υπεύθυνη συντονισμού πωλήσεων Anne Beynat η διάρκεια αυτής της διαδικασίας ποικίλει καθώς υπάρχουν πελάτες που γνωρίζουν ακριβώς τις θέλουν αλλά υπάρχουν και αυτοί που προχωρούν βήμα βήμα σε κάθε λεπτομέρεια ζητώντας τη γνώμη των ειδικών. Πάντως στην Divo τα πράγματα είναι λίγο ευκολότερα καθώς κάθε αγοραστής έχει ήδη στην κατοχή του τουλάχιστον μια Chiron οπότε η ομάδα εξειδίκευσης γνωρίζει ήδη τα  γούστα και το ύφος κάθε πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα φυσικά δεν μπορεί να μην είναι εντυπωσιακό και καθώς οι εργασίες προχωρούν η Bugatti έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες μερικών από τα αυτοκίνητα που έχει ολοκληρώσει. Καθένα είναι μοναδικό, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο αυτοκίνητο. Μεταξύ άλλων οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν και χρωματικές αποχρώσεις και συνδυασμούς που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο δικό τους αυτοκίνητο ενώ αντίστοιχες δυνατότητες υπάρχουν και για τα υλικά και τους χρωματικούς συνδυασμούς στο εσωτερικό.