Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Bosch κάνει… σκούπες τις BMW

Ελλάδα 13:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Bosch κάνει… σκούπες τις BMW

ΝΕΑ

H Bosch κάνει… σκούπες τις BMW

ΝΕΑ

Ένα εμπορικό επεισόδιο, που τείνει να γίνει ακόμα και διπλωματικό στην Γερμανία, έχει προκύψει μετά την κίνηση της Bosch να βαπτίσει σκούπες της, με τα ονόματα αυτοκινήτων της BMW!

Advertisement
Advertisement

 

Και πως να μην είναι ενοχλημένο το Γερμανικό μεγαθήριο BMW με τον Γερμανικό Κολοσσό Bosch, αφού από την όλη πλούσια ονοματολογία, επέλεξε δύο… καμάρια της BMW για να βαφτίσει της νέας γενιάς  σκούπες της που θα κυκλοφορήσουν σύντομα…

Πρόκειται για την i3, η οποί διαθέτει ακριβώς το ίδιο όνομα με τo πρώτo αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW, το οποίο πλέον είναι σημείο αναφοράς για την μεγάλη ιστορία της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Bosch έχει χρησιμοποιήσει και το όνομα  i7 το οποίο θα είναι το επόμενο μεγάλο, οικογενειακό ηλεκτρικό της BMW.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, το πώς κατάφερε η Bosch να βρει ελεύθερα τα εμπορικά δικαιώματα χρήσης των συγκεκριμένων ονομάτων, είναι ένα θέμα για τα εσωτερικά της BMW…

Το σίγουρο είναι ότι η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία εμφανίζεται (χωρίς ακόμα να το έχει δημοσιοποιήσει) ιδιαίτερα ενοχλημένη που η Bosch έκανε… σκούπες  το i3 και το επερχόμενο i7 και αναμένονται εξελίξεις ακόμα και με παρέμβαση της Γερμανικής Κυβέρνησης και του Υπουργού Αναπτυξιακής και Οικονομικής Συνεργασίας, Γκερντ Μίλερ!

Σημειώστε πως τα δύο συγκεκριμένα ονόματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στον κόσμο της… σκούπας, αφού ήδη υπάρχει αμερικανική εταιρεία που έχει δώσει τα ονόματα αυτά  στις ρομποτικές τις σκούπες που κυκλοφορούν και στη Ελλάδα .

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάπως έτσι θα δείχνει η νέα BMW i7
Γερμανία: Πρόστιμο 12 εκ. ευρώ στην Tesla
Αποκάλυψη: Η νέα ηλεκτρική BMW i4

Advertisement