Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παίζοντας μπιλιάρδο σε μια Bugatti

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παίζοντας μπιλιάρδο σε μια Bugatti

ΝΕΑ

Παίζοντας μπιλιάρδο σε μια Bugatti

ΝΕΑ

Αν και το όνομα Bugatti είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με τις εξωτικές τετράτροχες κατασκευές η εταιρία είχε πάντα επαφή και με τον κόσμο του lifestyle μέσω κορυφαίων πολυτελών αντικειμένων που φέρουν την υπογραφή της, όπως το απίθανο τραπέζι μπιλιάρδου από ανθρακονήματα που παρουσίασε πρόσφατα.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάτι με τα σήματα της Bugatti χωρίς ρόδες όμως το υπερπολυτελές τραπέζι μπιλιάρδου που παρουσίασε η εταιρία αποτυπώνει σε απόλυτο βαθμό το μοναδικό ύφος και την ιδιαίτερη φιλοσοφία που βλέπουμε και στα αυτοκίνητά της.

Θα μπορούσαμε άνετα να το χαρακτηρίσουμε ως ένα κατασκευαστικό έργο τέχνης με υλικά και επεξεργασία κορυφαίων ποιοτικών στάνταρ. Ο σκελετός του τραπεζιού είναι από αλουμίνιο το οποίο έχει επεξεργαστεί ώστε να αποκτήσει όψη καθρέφτη και στη συνέχεια έχει ντυθεί με ανθρακονήματα αεροπορικού τύπου. Η Bugatti έχει συνεργαστεί με την ισπανική εταιρία IXO η οποία εξειδικεύεται στις ξεχωριστές δημιουργίες από ανθρακονήματα ενώ η συνολική προσέγγιση της κατασκευής έχει διαφοροποιηθεί αρκετά από τα συνήθη δεδομένα προσφέροντας ένα αποτέλεσμα με τόσο ιδιαίτερο ύφος και τόσο προηγμένη τεχνολογία όσο και τα αυτοκίνητα της Bugatti.

bugatti pool table

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι το προαιρετικό σύστημα αυτόματου μηδενισμού των κλίσεων ώστε το τραπέζι να μπορεί να φιλοξενηθεί ακόμα και σε ένα πολυτελές γιοτ. Κάθε πόδι του τραπεζιού έχει έναν μηχανισμό ανύψωσης και βύθισης ο οποίος ελέγχεται από μια κεντρική μονάδα η οποία ελέγχει την κλίση του τραπεζιού. Ο μηχανισμός έχει δυνατότητα αντίδρασης μέσα σε πέντε χιλιοστά του δευτερολέπτου ώστε να εξισορροπεί την κίνηση του σκάφους λόγω κυματισμού και το τραπέζι να παραμένει πάντα οριζόντιο. Φυσικά η τιμή του εξωτικού τραπεζιού είναι ανάλογη των δεδομένων που έχουμε συνηθίσει για τις δημιουργίες της Bugatti και έτσι το κόστος των 300.000 δολαρίων που ανακοινώθηκε σίγουρα δεν ακούγεται παράλογο. Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν καθώς η εταιρία θα κατασκευάσει μόνο 30 τέτοια τραπέζια τα οποία είμαστε σίγουροι πως θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα.

bugatti pool table

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ζάντες Bugatti EB110 που κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο πόλης
Porsche: Αναλαμβάνει τον έλεγχο της Bugatti
Μια Bugatti Chiron έτοιμη για το Ντακάρ