Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H Audi ετοιμάζει ηλεκτρικό, σκληροτράχηλο SUV

Ελλάδα 18:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Audi ετοιμάζει ηλεκτρικό, σκληροτράχηλο SUV

Mobility

H Audi ετοιμάζει ηλεκτρικό, σκληροτράχηλο SUV

Mobility

Μετά την παρουσίαση του Activesphere , η Audi φαίνεται πως έχει στα πλάνα της την εξέλιξη ενός ηλεκτρικού εκτός δρόμου μοντέλου με ιδιαίτερες ικανότητες.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες που έρχονται από καλά ενημερωμένες πηγές, κάνουν λόγο για πράσινο φως στην εξέλιξη ενός ηλεκτρικού σκληροτράχηλου εκτός δρόμου από την Audi.

Κάτω από το ιδιαίτερο πρωτότυπο Activesphere (φωτογραφίες) που παρουσίασε η Audi πριν λίγες μέρες, «κρύβεται» η διάθεση της εταιρείας για καινοτομία και για λανσάρισμα νέων μοντέλων που θα διευρύνουν το αγοραστικό της κοινό. Χρησιμοποιώντας την ίδια αρχιτεκτονική, που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι η PPE που έχει αναπτυχθεί από κοινού με την Porsche, η Audi θέλει να φέρει στις επάλξεις ένα ικανό off roader.

Advertisement
Advertisement

Ένα ηλεκτρικό μοντέλο με το οποίο θα «χτυπήσει» το κομμάτι εκείνο της αγοράς που ασχολείται με τα ιδιαίτερα ικανά μοντέλα για εκτός δρόμου κίνηση. Το νέο αυτό μοντέλο που θα έχει κοινές βάσεις με το Activesphere, βάζοντας στο στόχαστρο μοντέλα όπως το Land Rover Defender και η Mercedes-Benz G-Class. Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2027 για να δούμε κάτι χειροπιαστό επί του συγκεκριμένου θέματος.

Προφανώς και για να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά τα προαναφερθέντα μοντέλα, το μοντέλο με το οποίο η Audi θα κάνει ντεμπούτο σε αυτή την αγορά, θα πρέπει να συνδυάζει κορυφαία τεχνολογία για τη μετάδοση της κίνησης και πολυτέλεια, στο πλαίσιο της οποίας θα εντάσσεται και η άνεση των επιβατών. Σίγουρα θα έχουμε περισσότερα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να δούμε από την Audi το προσεχές διάστημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι αλλάζει στα Πρακτικά Επιθεώρησης Οχημάτων;
Η Toyota κλείνει το εργοστάσιο της και υπάρχει λόγος
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Volvo EX30

Advertisement