Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H… άτακτη Τζορτζίνα του Ρονάλντο προκαλεί

Ελλάδα 20:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H… άτακτη Τζορτζίνα του Ρονάλντο προκαλεί

ΝΕΑ

H… άτακτη Τζορτζίνα του Ρονάλντο προκαλεί

ΝΕΑ

Δεν φθάνει να έχεις πολλά χρήματα και πανάκριβα αυτοκίνητα. Θα πρέπει να ξέρεις και να τα πλασάρεις σωστά.

Advertisement
Advertisement

Το παλαιό ρητό λέει ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, θα πρέπει να φορά και ζώνη ασφαλείας.

Και αυτό φαίνεται ότι δεν τήρησε η σύζυγος ενός σύγχρονου Καίσαρα (της μπάλας), η οποία αφού φρόντισε να μας δείξει πόσο πλούσια και χλιδάτη ζωή περνάει, παρέλειψε να φορέσει την απαραίτητη ζώνη (ασφαλείας, για να εξηγούμαστε).

Η περί ου ο λόγος κυρία είναι η Τζορτζίνα, με επάγγελμα “σύζυγος Ρονάλντο” και influencer γενικώς και αορίστως, όπως οφείλει κάθε influencer που σέβεται τον εαυτό του.

Advertisement
Advertisement

Λίγο πριν καιρό η Τζορτζίνα μας είχε απασχολήσει μέσω ενός ντοκιμαντέρ του Netflix το οποίο μας άνοιγε μία πόρτα στην υπερλουσάτη ζωή της κυρίας του κυρίου, βάζοντάς μας στα γκαράζ του CR7 και βλέποντας την καθημερινότητα μιας πολυάσχολης συζύγου.

Έχοντας δηλώσει η ίδια ότι “πήγα με λεωφορείο και γύρισα με Bugatti”, είναι προφανές ότι η σύγχρονη Σταχτοπούτα δεν εκπαιδεύτηκε ενδιάμεσα στους σωστούς τρόπους. Όχι των σαλονιών και του high-life, όπου όλα μαθαίνονται, αλλά των αυτοκινήτων.

Advertisement

Επανερχόμαστε λοιπόν στην Τζορτζίνα του κυρίου μετά τον ιντερνετικό θόρυβο που έχει ξεσπάσει για το πως η σύζυγος μετακινείται με τον στόλο των αυτοκινήτων που έχει στην διάθεσή της.

Όπως βλέπουμε η Τζορτζίνα όχι μόνο αγνοεί τα δεσμά της ζώνης ασφαλείας, αλλά είναι και εξίσου αμελής με το πως μετακινούνται τα παιδιά της μέσα στα αυτοκίνητο, χωρίς να φορούν ζώνες ασφαλείας και να βρίσκονται εκτεθειμένα σε κινδύνους.

Advertisement

Οι ιεροκήρυκες του διαδικτύου και της οδικής ασφάλειας βρήκαν στην Τζορτζίνα τον ιδανικό στόχο να εξαπολύσουν τα κηρύγματα για την σημασία της ζώνης ασφαλείας. Με το δίκιο τους βέβαια.

Έστω και αν όλα αυτά εμπίπτουν στο εξίσου παλαιό ρητό “κάθε δημοσιότητα, ακόμα και κακή, είναι χρήσιμη δημοσιότητα”. Και η… άτακτη Τζορτζίνα είναι μανούλα σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι δώρο: Η Georgina χάρισε στον Ronaldo το απόλυτο SUV (+video)
Τελος τα supercars για τον Ronaldo
H σύντροφος του Ρονάλντο μας αποκαλύπτει το απίστευτο γκαράζ του (+video)

Advertisement