Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι δώρο: Η Georgina χάρισε στον Ronaldo το απόλυτο SUV (+video)

Ελλάδα 7:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι δώρο: Η Georgina χάρισε στον Ronaldo το απόλυτο SUV (+video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι δώρο: Η Georgina χάρισε στον Ronaldo το απόλυτο SUV (+video)

ΝΕΑ

Με αφορμή τα 37α γενέθλιά του, η σύντροφος του Πορτογάλου παιχταρά του επιφύλασσε ένα ονειρικό δώρο.

Advertisement
Advertisement

Σαν «Μεσσία» υποδέχθηκαν το περασμένο καλοκαίρι οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Cristiano Ronaldo. Μερικούς μήνες αργότερα, όμως, ο Πορτογάλος superstar δεν διάγει τις καλύτερές του μέρες στην Αγγλία, με τον σύλλογό του να απέχει αρκετούς βαθμούς από την κορυφή της Premier League, ενώ λίγες μέρες πριν γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο Αγγλίας.

Παρά τα τραγικά αποτελέσματα τη Γιουνάιτεντ, ο CR7 έχει την τύχη να πνίγει τη στεναχώρια του στην αγκαλιά της εντυπωσιακής Georgina Rodriguez. Η 28χρονη καλλονή δεν ξέχασε τον σύντροφό της και με αφορμή τα 37α  γενέθλιά του αποφάσισε να αναπτερώσει το ηθικό του με ένα εντυπωσιακό δώρο.

Και τι καλύτερο από ένα αυτοκίνητο; Δεδομένου ότι κυοφορεί δίδυμα, που θα διευρύνουν περαιτέρω την ήδη εξαμελή οικογένεια, η Georgina αποφάσισε να του δωρίσει ένα αυτοκίνητο, το οποίο πέρα από απαράμιλλη πολυτέλεια θα παρέχει και άφθονους χώρους.

Advertisement
Advertisement

cadillac escalade

Και αυτό δεν είναι άλλο από μια Cadillac Escalade. Το θηριώδες SUV προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με V8 βενζινοκινητήρες απόδοσης 409 ή 337 ίππων. Η πρώτη ισχύς αφορά την υβριδική έκδοση με έναν κινητήρα χωρητικότητας 6.199 κ.εκ. και η δεύτερη από ένα υβριδικό σύνολο 5.967 κ.εκ., με δύο ηλεκτροκινητήρες.

Οι επιδόσεις, βέβαια, επισκιάζονται από τον υπερπολυτελή εξοπλισμό του μοντέλου, ο οποίος περιλαμβάνει όλα όσα αναζητά ο πιο απαιτητικός φίλος της premium κινητικότητας.

Advertisement

Η Georgina φρόντισε να απαθανατίσει το χαρμόσυνο γεγονός, δημοσιεύοντας τις στιγμές στα social media, παράλληλα με ένα μήνυμα όπου εξέφραζε τον θαυμασμό και την αγάπη της στον Πορτογάλο ποδοσφαιρικό αστέρα.

Φυσικά, η Cadillac Escalade δεν είναι το μοναδικό τετράτροχο στολίδι που διατηρεί ο Ronaldo στο γκαράζ του. Το τελευταίο φιλοξενεί επίσης μοντέλα όπως τα Bugatti Chiron, Bugatti Veyron, McLaren Senna, McLaren MP4-12C, Ferrari 599 GTO, Mercedes SLS AMG, Mercedes-AMG G 63 Brabus, Lamborghini Aventador, και μερικές Rolls-Royce.

Advertisement

Κανένα, ωστόσο, από τα παραπάνω δεν μπορούν να φιλοξενήσουν άκοπα τη συνεχώς διευρυνόμενη οικογένειά του, η οποία είναι και το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του CR7.

«Η ζωή είναι ένα roller coaster. Σκληρή δουλειά, υψηλές ταχύτητες, μεγάλοι στόχοι, απαιτητικές προσδοκίες. Αλλά στο τέλος, όλα καταλήγουν την οικογένεια, στην αγάπη, τη φιλία, την ειλικρίνεια, αλλά και τις αξίες που κάνουν τη ζωή αξιοβίωτη», είχε αναφέρει πρόσφατα ο Ronaldo, σε ανάρτησή του στο Instagram.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι δώρο πήρε ο Ronaldo για τα 35α γενέθλιά του;
Και ο Messi έχει πολύ αξιόλογη συλλογή αυτοκινήτων
Η βενζίνη είναι πλέον πολυτέλεια και για τον Cristiano Ronaldo