Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H κυρία των πωλήσεων των 15 εκ!

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H κυρία των πωλήσεων των 15 εκ!

ΝΕΑ

H κυρία των πωλήσεων των 15 εκ!

ΝΕΑ

Κάποιοι άνθρωποι έχουν έμφυτο ταλέντο στις πωλήσεις. Βοηθά βέβαια και το… προϊόν αλλά σε ότι αφορά στην αγορά του αυτοκινήτου, η αλήθεια κρύβεται πάντα πίσω από τα νούμερα. Αυτή η αλήθεια λοιπόν είναι που στρέφει τη προσοχή μας στη κυρία Ανίτα Κρίζαν. Η εν λόγω πωλήτρια εργάζεται στον δύσκολο και ανταγωνιστικό στίβο των υπέρ-αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, πουλάει ταπεινές… Bugatti.

Advertisement
Advertisement

Κι απ’ ότι φαίνεται, το κάνει πολύ καλά αφού μέσα στο 2012 πούλησε… όχι μία, ούτε δύο αλλά έντεκα Veyron! Μπορεί το πελατολόγιο της να εξαπλώνεται σε όλο το πλανήτη και λόγω της διαφοράς ώρας να είναι διαθέσιμη στους πελάτες της 24 ώρες το 24ωρο αλλά και πάλι, το επίτευγμα της είναι σχεδόν τετραπλάσιο της συνήθους «απόδοσης» ενός πωλητή τέτοιων αυτοκινήτων.

Βλέπετε, δεν είναι και τόσο εύκολο να αγοράσει κανείς οχήματα που κοστίζουν σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ! Κυνηγάει λοιπόν τους πελάτες της, με τα ταξίδια στις αγορές όπου μπορεί να βρει αγοραστές, δηλαδή τη Μέση Ανατολή ή τη Ρωσία, να είναι συχνά.

Αν θέλετε να δείτε από πρώτο χέρι με ποιους τρόπους μπορεί να γίνει τόσο πειστική, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα της J ack Barclay Bugatti που βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο – συγκεκριμένα στη Πλατεία Μπέρκλεϊ , απ’ όπου και οι φωτογραφίες που παραθέτουμε και τραβήξαμε πριν από δύο εβδομάδες.

Advertisement
Advertisement

Με το ρυθμό που διώχνει το εμπόρευμα η κυρία Κρίζαν, το πιθανότερο είναι τα αυτοκίνητα της έκθεσης, να έχουν ήδη αλλάξει από τότε…
[nggallery id=1859]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)