Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Gymkhana 2020: O Block παραδίδει τη σκυτάλη στον Pastrana (video)

Ελλάδα 15:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Gymkhana 2020: O Block παραδίδει τη σκυτάλη στον Pastrana (video)

ΝΕΑ

Gymkhana 2020: O Block παραδίδει τη σκυτάλη στον Pastrana (video)

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουριο Gymkhana είναι εδώ και είναι το πρώτο δίχως τον άνθρωπο που το δημιούργησε πίσω από το τιμόνι!

Advertisement
Advertisement

Ο δαιμόνιος Ken Block παραδίδει τη σκυτάλη σε έναν πάλαι ποτέ αντίπαλό του, όχι μόνο στο αγωνιστικό πεδίο αλλά και στην τρέλα – ο λόγος φυσικά για τον συμπατριώτη του, Travis Pastrana.

O 37χρονος αναβάτης με συλλογή από χρυσά μετάλλια στα X-Games, οδηγός αγώνων με επιτυχίες στα ράλι, το RallyCross αλλά και άλλους θεσμούς και φυσικά stunt man κάνοντας ότι τρέλα μπορεί να κατεβάσει ένας διαταραγμένος νους, ήταν ο ιδανικός διάδοχος.

Και παίρνει τη σκυτάλη μέσω του Gymkhana 2020, ενός video εξίσου επικού με τα δέκα Gymkhana που είχαν προηγηθεί. Πεδίο δράσης είναι η γενέτειρα του Pastrana, Annapolis, στο Maryand των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

pastrana-crandon-world-cup-2020-a1000x600

Όπλο του είναι ένα Subaru WRX STI, το οποίο έχει βαφτίσει «hawkeye», το έχει πειράξει ο βελτιωτικός οίκος Vermont SportsCar και βγάζει 862 άλογα (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ)! Το κατάλληλο παιχνίδι για για 9μιση λεπτά με πολύ καμένο λάστιχο, με παρανοϊκά άλματα, με εκπληκτικά stunts.

Ενδεικτικά θα σας πούμε πως ο Pastrana πετάει από τη μία όχθη του ποταμού στην άλλη, έχοντας ένα δωδεκάμετρο powerboat να περνάει από κάτω. Μετά πάει για μετωπική με ένα αεροπλάνο ακροβατικών του Red Bull Air Race Series, με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του θεσμού, Kirby Chambliss στα πηδάλια.

Advertisement

Στα highlights συγκαταλέγονται ακόμα τα donuts σε μία προβλήτα με τον πίσω αριστερά τροχό στον αέρα και το τελικό άλμα ενώ το WRX έχει αναπτύξει ταχύτητα της τάξης των 150 μιλίων την ώρα! Όσο για το φινάλε, εκτυλίσσεται στην περίφημη Pastranaland.

Περισσότερα, στο εξωφρενικό video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
To Gymkhana των 100 εκατομμυρίων views (video)

To γυρισμένο στο Μεξικό κομμάτι του Gymkhana 10 (video)

Advertisement

Gymkhana 10: Ο Ken Block καίει περισσότερο λάστιχο από ποτέ (video)