Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Gulf και McLaren ξανά μαζί

Ελλάδα 19:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Gulf και McLaren ξανά μαζί

ΑΓΩΝΕΣ

Gulf και McLaren ξανά μαζί

ΑΓΩΝΕΣ

Η Gulf και η McLaren ανακοινώνουν μια συνεργασία μακράς διάρκειας στη Formula 1 και στα υπερπολυτελή supercars.

Advertisement
Advertisement

Μία εμβληματική συνεργασία χορηγού και ομάδας στους αγώνες αυτοκινήτου επιστρέφει στο προσκήνιο.

Στις 28 Ιουλίου 2020 η Gulf Oil International Ltd και η McLaren ανακοίνωσαν μια μακράς διάρκειας στρατηγική συνεργασία μέσω της οποίας θα δούμε την Gulf, να συνεργάζεται με τη αγωνιστική ομάδα της McLaren Racing, καθώς και με την εταιρεία κατασκευής υπερπολυτελών supercars McLaren Automotive.

Η Gulf συνδέθηκε με τη McLaren το 1968 και η σχέση αυτή συνεχίστηκε έως το τέλος της σαιζόν του 1973, με τις δύο εταιρείες να απολαμβάνουν επιτυχίες, τόσο στη Formula 1, όσο και στη σειρά αγώνων του Can-Am, όπου η συνεργασία αυτή οδήγησε σε περισσότερες από 40 νίκες. Η συνεργασία εξελίχθηκε και ανανεώθηκε στον αγώνα «24 Ώρες του Le Mans» στη δεκαετία του 1990 με τη διάσημη McLaren F1 GTR που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Gulf καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας.

Advertisement
Advertisement

Η έναρξη της συνεργασίας έγινε από την αγωνιστική ομάδα της McLaren Formula 1 στο Βρετανικό Grand Prix του Silverstone που έγινε στο τριήμερο Παρασκευή 31 Ιουλίου – Κυριακή 2 Αυγούστου. Το λογότυπο της Gulf θα είναι παρόν σε όλη τη σαιζόν της F1 2020, μέσω των οδηγών Lando Norris και Carlos Sainz, καθώς και των υπόλοιπων μελών της ομάδας υποστήριξης. Τα σήματα Gulf θα εμφανίζονται επίσης στα καπάκια της μηχανής και στους καθρέφτες των αγωνιστικών McLaren MCL35.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Formula E: 26 πόλεις ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν ePrix

H McLaren αναβίωσε μία θρυλική συνεργασία (video)

Advertisement

Οι 10 καλύτεροι αγώνες στη Formula E (video)