Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Global Best Brands 2023: Οι νικητές στο αυτοκίνητο

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Global Best Brands 2023: Οι νικητές στο αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Global Best Brands 2023: Οι νικητές στο αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Η σχετική μελέτη της Interbrand αξιολογεί την Apple, ως την κορυφαία μάρκα στον κόσμο. Ποιές είναι στο αυτοκίνητο;

Advertisement
Advertisement

Μεγαλύτερο δεν σημαίνει πάντα και καλύτερο, όποιος έχει οδηγήσει ένα GR Yaris μπορεί να σας το επιβεβαιώσει.

Αλλά όταν πρόκειται για την αυτοκινητοβιομηχανία, η μεγαλύτερη στον κόσμο είναι επίσης αυτή με το ισχυρότερο brand name, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Η Toyota κατατάχθηκε στην έκτη θέση στη λίστα του Global Best Brands 2023 της Interbrand, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μπροστά από τη Mercedes-Benz, η οποία ήρθε έβδομη, ανέβηκε μία θέση σε σχέση με το 2022, και την BMW , η οποία κατέλαβε την ένατη, ανεβαίνοντας τρεις θέσεις. Η μόνη άλλη αυτοκινητοβιομηχανία που μπήκε στην πρώτη 20άδα ήταν η Tesla, η οποία κατέκτησε και πάλι τη 12η θέση.

Advertisement
Advertisement

H μελέτη της Interbrands κατατάσσει τις μάρκες σύμφωνα με τρία κριτήρια. Το πρώτο είναι η οικονομική απόδοση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της επωνυμίας, το δεύτερο είναι ο ρόλος της μάρκας στη διαδικασία απόφασης αγοράς του πελάτη και το τρίτο είναι η δύναμη της μάρκας όσον αφορά τη διασφάλιση των μελλοντικών κερδών της εταιρείας.

Έχοντας συνθέσει όλα αυτά τα δεδομένα, η Interbrands έρχεται με έναν πίνακα πρωταθλήματος με τις 100 κορυφαίες μάρκες κάθε χρόνο, που καλύπτει όχι μόνο τα αυτοκίνητα, αλλά την τεχνολογία, τη φιλοξενία, τη μόδα και πολλούς άλλους τομείς.

Advertisement

H Apple, η Microsoft, η Amazon, η Google, η Samsung, είναι οι μάρκες που βρίσκονται στην πρώτη 5άδα της σχετικής λίστας, πάνω από την Toyota.

Advertisement

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ερχεται το Car Of The Year 2024 για την Ελλάδα
Ποια είναι η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων;
Ποια είναι η πιο δημοφιλής μάρκα στο Instagram;

Advertisement