Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Gladiator θα λέγεται τελικά το pick-up της Jeep

Ελλάδα 2:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gladiator θα λέγεται τελικά το pick-up της Jeep

ΝΕΑ

Gladiator θα λέγεται τελικά το pick-up της Jeep

ΝΕΑ

Ούτε ένας μήνας δεν απομένει για την έκθεση αυτοκινήτου στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών, εκεί όπου θα δούμε και την έκδοση παραγωγής του νέου Jeep Scrambler, η οποία σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μπορεί και να έχει διαφορετικό όνομα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο pick-up της αμερικάνικης εταιρίας που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο νέο Wrangler αναμένεται να αποκαλείται Scrambler από την Jeep, ωστόσο νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτόν μπορεί και να μην είναι το πραγματικό σενάριο.

Η ιστοσελίδα jeepscramblerforum αναφέρει χαρακτηριτικά πως το όνομα του νέου αμερικάνικου pick up θα είναι Gladiator (μονομάχος στα ελληνικά) με την πληροφορία να έρχεται από την ίδια την FCA κατά λάθος. Η πηγή του συγκεκριμένου forum δηλώνει ότι έχει και το σχετικό screenshot που αποδεικνύει το πραγματικό όνομα του… Scrambler το οποίο και σας παραθέτουμε με κάθε επιφύλαξη φυσικά.

jeep-gladiator-pickup-media-screenshot

Advertisement
Advertisement

To screenshot που βλέπετε εικάζεται ότι προήλθε από το site της FCA με τις σχετικές πληροφορίες να κατεβαίνουν μετά από λίγο καθότι βρέθηκαν εκεί από λάθος.

Όπως και να έχει το όνομα Gladiator δεν είναι άγνωστο για την Jeep. Αυτό το όνομα έφεραν τα μεγάλα pick up της αμερικάνικης εταιρίας τα οποία ήταν διαθέσιμα στις Η.Π.Α. μεταξύ 1962 και 1988. Το αν λοιπόν αυτό είναι τελικά το όνομα που θα αναβιώσει η Jeep για το νέο της Pick up μένει να επιβεβαιωθεί στην έκθεση του Los Angeles.