Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γίνεται κάμπινγκ με Porsche 911;

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γίνεται κάμπινγκ με Porsche 911;

ΝΕΑ

Γίνεται κάμπινγκ με Porsche 911;

ΝΕΑ

Η περιπετειώδης πλευρά μιας Porsche 911 μπορεί πολύ εύκολα να ενισχυθεί με μια σκηνή στην οροφή, την οποία επιμελήθηκε το ειδικό τμήμα της φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Ποιος θεωρούσε ότι η Porsche 911 είναι απλά ένα sportscar; Και όμως, μια σκηνή στην οροφή αλλάζει αρκετά την εικόνα του συγκεκριμένου icon car. Η Porsche Tequipment σχεδίασε και λάνσαρε μια υψηλής ποιότητας σκηνή, η οποία τοποθετείτε με ασφάλεια στην οροφή τόσο στην 911 όσο και στις Macan, Cayenne, Panamera και Taycan.

Η σκηνή διαθέτει δύο πλαϊνά ανοιγόμενα «παράθυρα» και ένα ακόμα στην οροφή της τέντας, ενώ οι εσωτερικές διαστάσεις του είναι 210 εκ. Χ 130 εκ. Το πάτωμα είναι από μαλακό υλικό και είναι ολόκληρη αδιάβροχη, ακόμα και τα φερμουάρ. Φυσικά υπάρχουν σίτες για να απαγορεύει την είσοδο εντός της σκηνής στα κουνούπια και σε οτιδήποτε άλλο ενοχλητικό ζουζούνι.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία ανοίγματος της σκηνής είναι απλή και… χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, μιας και γίνονται σχεδόν όλα μόνα τους. Αποθηκεύεται σε σκληρή θήκη και η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει είναι μαύρο/ανοιχτό γκρι είτε μαύρο/σκούρο γκρι, ενώ το λογότυπο είναι σε μαύρη ματ απόχρωση. Παράλληλα, η Porsche Tequipment έχει σκοπό σύντομα να λανσάρει περισσότερα αξεσουάρ, όπως θερμαινόμενη κουβέρτα και ειδικές θέσεις για τα παπούτσια και τα ρούχα.

Η σκηνή δεν είναι συμβατή με τις 911 Cabriolet και Targa.

Advertisement

Η τιμή του είναι 4.980 ευρώ, αρκετά αλμυρή, ωστόσο πρόκειται για προϊόν της και σίγουρα αξίζει τα χρήματά του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
TAG Heuer και Porsche παρουσίασαν ένα νέο smartwatch
Mια Porsche 911 ή την… φωτογραφική της Pagani;
Porsche: Δεν μπαίνει στην F1 με την Red Bull το 2026!