Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί το Wagoneer δεν έχει λογότυπα Jeep;

Ελλάδα 5:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί το Wagoneer δεν έχει λογότυπα Jeep;

ΝΕΑ

Γιατί το Wagoneer δεν έχει λογότυπα Jeep;

ΝΕΑ

Τα νέα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer αποτελούν την απόλυτη έκφραση πολυτέλειας της αμερικάνικης εταιρίας όμως είναι και τα μόνα στη γκάμα που δεν δηλώνουν την προέλευσή τους.

Advertisement
Advertisement

Η έλλειψη σημάτων και ιδιαίτερα των λογοτύπων την εταιρίας που έχει κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από σπάνιο. Αυτό κάνει αρκετά περίεργο το γεγονός πως η Jeep αποφάσισε να μην βάλει το λογότυπό της στα νέα Wagoneer και Grand Wagonner τα οποία αποτελούν την πιο πολυτελή πινελιά στη γκάμα της εταιρίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο αμερικάνικο Motor Trend ο επικεφαλής της Jeep, Christian Meunier, επιβεβαίωσε πως η απουσία του λογότυπου είναι κάτι που αποφασίστηκε με βάση το γεγονός πως το όνομα Grand Wagoneer όπως και η εικόνα του μεγάλου αμερικάνικου SUV δηλώνουν από μόνα τους πως πρόκειται για ένα Jeep.

Jeep Grand Wagoneer

Advertisement
Advertisement

Βέβαια παρά τη δήλωση του Meunier ο πραγματικός λόγος έχει να κάνει με το ότι η Jeep σκοπεύει να καθιερώσει το όνομα Wagoneer ως μια αυτόνομη premium έκφραση της εταιρίας, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που έχει κάνει η Ford με τα ονόματα των Mustang και Bronco τα οποία δεν έχουν λογότυπα της εταιρίας.

Πάντως παρά την έλλειψη του λογότυπου της εταιρίας όπως και των παραδοσιακών σημάτων βαθμονόμησης Trail, η Jeep τονίζει πως το Wagoneer έχει τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες που κάθε πελάτης της εταιρίας περιμένει από ένα Jeep.

Jeep Grand Wagoneer

Advertisement

Διαβάστε επίσης
Η Jeep επαναφέρει τις εκδόσεις Islander στα Wrangler και Renegade
Jeep: Ετοιμάζει το μικρότερο «αδερφάκι» του Renegade
Retro επεμβάσεις στο νέο Jeep Wrangler