Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί η Dacia μοιράζει θερμοφόρες;

Ελλάδα 18:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί η Dacia μοιράζει θερμοφόρες;

ΝΕΑ

Γιατί η Dacia μοιράζει θερμοφόρες;

ΝΕΑ

Όταν οι άλλοι χρεώνουν τα θερμαινόμενα καθίσματα, η Dacia βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο να τους τρολάρει.

Advertisement
Advertisement

Μία έξυπνη διαφημιστική καμπάνια είναι πάντα χρήσιμη. Ιδίως όταν συνοδεύεται και με αρκετό χιούμορ και μια δόση “πειράγματος” προς άλλες εταιρίες.

Αυτό κάνει η Dacia στην Βρετανία με την απόφασή της να μοιράζει δωρεάν θερμοφόρες στους πελάτες της και όχι μόνο.

Η κίνηση αυτή έχει ως κύριο στόχο να αναδείξει την θέση της εταιρίας ότι δεν πρόκειται να μπει και αυτή στην διαδικασία της συνδρομής για να αγοράσει κανείς κάποια υπηρεσία του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Στο “στόχαστρο” είναι εταιρίες όπως η BMW που ήδη έχουν καθιερώσει το συνδρομητικό σχήμα για πολλά στοιχεία του εξοπλισμού που είναι ήδη εγκατεστημένα στο αυτοκίνητο, όπως τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Η κίνηση της Dacia δεν αφορά μόνο τους πελάτες της εταιρίας αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί να αποκτήσει μία θερμοφόρα με τα σήματα της εταιρίας.

Η διαφημιστική αυτή καμπάνια “τρέχει” σε τρεις μεγάλες αντιπροσωπείες της εταιρίας στην Βρετανία και αφορά μία θερμοφόρα για κάθε έναν πελάτη.

Advertisement

Όπως λέει ο εκπρόσωπος της Dacia στην Βρετανία, “Το να ζητάς από κάποιον να σου πληρώσει κάτι που ήδη υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο, δεν αντιπροσωπεύει την Dacia. Πιστεύουμε στην απλότητα, προσφέροντας την τεχνολογία που είναι απαραίτητη ώστε να κάνει πιο άνετη και ασφαλή την μετακίνηση με στοιχεία που βρίσκονται εξ αρχής μέσα στην τιμή του αυτοκινήτου”.

Advertisement

Η λύση της θερμοφόρας πάντως δεν σημαίνει ότι η Dacia δεν έχει τα δικά της ηλεκτρικά καθίσματα, τα οποία είναι στάνταρ στις κορυφαίες εκδόσεις όλων των μοντέλων της. Και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε έξτρα συνδρομή.

Δείχνει πάντως ότι εκτός από το κοινό υπάρχουν και οι εταιρίες που έχουν άλλες σκέψεις σχετικά με το συνδρομητικό μοντέλο που πρωθείται τον τελευταίο καιρό. Και η θερμοφόρα είναι μία πολύ έξυπνη ιδέα για να ευαισθητοποιηθούν όσοι ακόμα μπορούν να αντιδράσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρεκόρ πωλήσεων για την Dacia το 2022
Dacia Spring: Με ισχυρότερη έκδοση Extreme
Επίσημο: Το Jogger Hybrid 140 είναι το πρώτο υβριδικό Dacia

Advertisement