Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί η Bugatti έχει βάλει στη μαύρη λίστα τον Τομ Κρουζ;

Ελλάδα 19:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί η Bugatti έχει βάλει στη μαύρη λίστα τον Τομ Κρουζ;

ΝΕΑ

Γιατί η Bugatti έχει βάλει στη μαύρη λίστα τον Τομ Κρουζ;

ΝΕΑ

O Τομ Κρουζ μπορεί να αγοράσει τα πάντα και να κάνει τα πάντα, εκτός από το να αγοράσει μια καινούρια Bugatti.

Advertisement
Advertisement

Ήταν 4 Μαΐου του 2006 όταν η κατάμαυρη και απίστευτα εκθαμβωτική Bugatti Veyron του Τομ Κρουζ σταματούσε μπροστά στο κόκκινο χαλί του θεάτρου Grauman στο Χόλιγουντ. Αφορμή της επίσκεψης του τεράστιου σταρ ήταν η πρεμιέρα της ταινίας Mission: Impossible III που ετοιμαζόταν να σπάσει όλα τα ρεκόρ στο box office της Αμερικής.

Ο Κρουζ, που είχε αγοράσει την εκθαμβωτική Bugatti έναν χρόνο πριν, ξοδεύοντας σχεδόν 1,75 εκατομμύρια ευρώ, σαν τζέντλεμαν που είναι προχώρησε στην άλλη μεριά του αυτοκινήτου για να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού που βρισκόταν η σύζυγός του Κέιτι Χόλμς. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν όμως ο Αμερικανός σταρ έπιασε το χερούλι της πόρτας της Veyron για να ανοίξει την πόρτα κάτι δεν πήγε καλά.

Ο Κρουζ για περίπου 40 δευτερόλεπτα δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου δημιουργώντας μια μικρή σύγχυση στους φωτογράφους και το κοινό. Παρότι ο ηθοποιός δεν έχασε το χαμόγελο του σε αυτήν την άβολη φάση, οι παπαράτσι έσπευσαν να τον «φάνε» ξεκινώντας ένα γαϊτανάκι από χιουμοριστικά πειράγματα, αστεία και ενοχλητικά σχόλια για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει τελικά ο Τομ Κρουζ.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο Κρουζ να μην έχασε το κέφι του, ωστόσο οι άνθρωποι της Bugatti δεν πήραν καθόλου καλά αυτή την αρνητική διάσταση που πήρε το θέμα. Θεώρησαν ότι η σκηνή που δεν μπορούσε ο ηθοποιός να ανοίξει την πόρτα της Veyron έκανε κακό στην εικόνα της εταιρείας και στην ποιότητα κατασκευής του αυτοκινήτου. Φήμες μάλιστα ανάφεραν ότι η Bugatti ενημέρωσε τους dealers να μην πουλήσουν ξανά αυτοκίνητο στον Τομ Κρουζ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τομ Κρουζ από τότε δεν έχει αγοράσει άλλη Bugatti, αλλά δε νομίζω να τον πείραξε ιδιαίτερα στο γκαράζ του έχει βάλει αυτοκίνητα ίδιας ή και μεγαλύτερης αξίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Advertisement

Η τελευταία Bugatti Chiron Super Sport είναι μια ωδή στο Le Mans! (+video)

Ο επιχειρηματίας που παρήγγειλε δύο Bugatti αξίας 8.000.000 ευρώ

Advertisement

Ηλεκτρική τετραθέσια Bugatti; Δεν υπάρχει! (+video)