Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Για test drive με το… φίδι του

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για test drive με το… φίδι του

ΝΕΑ

Για test drive με το… φίδι του

ΝΕΑ

Έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τη λίστα με τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι για test drive αυτοκινήτου πριν την αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Μετά από έρευνα στην οποία συμμετείχαν επαγγελματίες του κλάδου που ασχολείται με την πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, προκύπτει πως τα μάτια τους έχουν δει πολλά και περίεργα. Ανάμεσα σε αυτά που έχουν βρεθεί στα αυτοκίνητα μετά το test drive αλλά και σε αυτά που έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι αγοραστές, τα πιο περίεργα είναι πραγματικά άξια αναφοράς αλλά και θαυμασμού, μια και προκαλούν από αρκετό γέλιο έως και τρόμο.

Advertisement
Advertisement

Ένα ζωντανό (οικόσιτο προφανώς) φίδι 3 μέτρων είναι στην κορυφή αυτής της λίστας, που όσο να ‘ναι, κάνει… εντύπωση αν το δεις μπροστά σου ξαφνικά, μέσα σε ένα αυτοκίνητο αλλά και ένας παπαγάλος αντίστοιχα. Από εκεί και μετά, ένα ακορντεόν στο χώρο των αποσκευών, καθώς και ένα μεγάλο στρώμα –για να παίξει το ρόλο του μέτρου- με τα καθίσματα ριγμένα είναι κάποια από τα αντικείμενα που ξεχωρίζουν όσοι έχουν  εργαστεί με αντικείμενο τη συνοδεία στο test drive  κάποιων  ενδιαφερόμενων για αγορά αυτοκινήτου. Από τα αντικείμενα που ξεχωρίζουν ως «ξεχασμένα» στα αυτοκίνητα που προορίζονται για test drive, είναι πολύ ψηλά στη λίστα των περίεργων, το δοχείο μεταφοράς στάχτης μετά την καύση κάποιου νεκρού συγγενή (μπρρρ), καθώς και μια καραμπίνα, προφανώς από test drive που καταγράφεται στις ΗΠΑ.