Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Για ποια αγορά προορίζεται αυτό το Range Rover;

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Για ποια αγορά προορίζεται αυτό το Range Rover;

ΝΕΑ

Για ποια αγορά προορίζεται αυτό το Range Rover;

ΝΕΑ

Κάθε αγορά έχει και τις απαιτήσεις της. Άλλη ζητά αυτοκίνητα που εκπέμπουν χαμηλούς ρύπους (Ευρώπη), άλλη προτιμά τα πολλά κυβικά (ΗΠΑ) και άλλη μοντέλα πολύ χαμηλού κόστους (Ινδία)

Advertisement
Advertisement

Η περίπτωση του… ιδιαίτερου Range Rover δεν θα μπορούσε παρά να απευθύνεται στην αγορά της Μέσης Ανατολής.

Στη Manhart αρέσει να πειραματίζεται και να αναλαμβάνει καλαίσθητα αυτοκίνητα με σκοπό να τα εξειδικεύσει ή να τα εμπλουτίσει. Το… θύμα της αυτή τη φορά είναι το εντυπωσιακό Range Rover με την κωδική ονομασία Vogue RV 650.

Αν μιλούσαμε για μία φυσιολογική αγορά, το ιδιαίτερο SUV θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ολίγον κιτς, όμως πρόκειται για τη μέση ανατολή. Η αγορά αυτή λατρεύει τις ιδιαιτερότητες και οι ιδιοκτήτες να τραβούν τα βλέμματα. Αυτό αποκλείεται να μη συμβεί στο Vogue RV 650 με μαύρο ματ αμάξωμα και ολόχρυσες πινελιές γύρω του.

Advertisement
Advertisement

Οι ζάντες κάνουν μεγάλη αντίθεση στο χρώμα του χρυσού, ενώ και στο εσωτερικό δεν θα μπορούσε να κυριαρχεί άλλη φιλοσοφία. Τα καθίσματα, το ταμπλό, το τιμόνι, ακόμη και ο επιλογέας ταχυτήτων έχουν τον ίδιο χρωματισμό, ενώ είναι όλα φτιαγμένα από δέρμα και αλκαντάρα.     

Advertisement

Το SUV του… Φλόιντ Μειγουέδερ εφοδιάζεται με V8 twin turbo 4,4 λίτρων που για την περίσταση αποδίδει 650 ίππους (130 ίππους περισσότερους σε σχέση προ επεμβάσεων της Manhart). Τα μηχανικά μέρη προέρχονται από τη BMW και συγκεκριμένα η X7 Μ50i δίνει τα φώτα της στο αμφιλεγόμενο Range Rover. Ραντεβού λοιπόν στο Ντουμπάι για το Vogue RV 650.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα στοιχεία για το θηριώδες Land Rover Defender 130
Στην Ελλάδα το απίθανο Land Rover Defender του James Bond -Πόσο κοστίζει;
Με ένα κλειδί πωλούνται τα Jaguar – Land Rover

Advertisement