Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Για όσους η Toyota GR Corolla δεν τους είναι αρκετή…

Ελλάδα 14:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για όσους η Toyota GR Corolla δεν τους είναι αρκετή…

ΝΕΑ

Για όσους η Toyota GR Corolla δεν τους είναι αρκετή…

ΝΕΑ

Με ένα πακέτο αναβαθμίσεων που αφορά την αεροδυναμική της κορυφαίας σε επιδόσεις GR Corolla, το δυναμικό hatchback της Toyota γίνεται ακόμα πιο ακραίο από την Tom’s Racing.

Advertisement
Advertisement

Τα στοιχεία που έχει ετοιμάσει η Tom’s Racing για την Toyota GR Corolla θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η Ιαπωνική εταιρεία, σε συνεργασία με τον οδηγό αγώνων Takamoto Katsuta που συμμετέχει στην αγωνιστική ομάδα της Toyota Gazoo Racing, έχει δημιουργήσει ένα πακέτο επεμβάσεων για να κάνει την GR Corolla ακόμα πιο εντυπωσιακή. Για να τιμήσει τη συνεργασία της με τον Katsuta, η Tom’s Racing έχει δώσει το όνομα «GR Corolla Type TK» στη δική της πρόταση.

Advertisement
Advertisement

Οι επεμβάσεις είναι άμεσα ορατές, μια και τόσο εμπρός όσο και πίσω, η Ιαπωνική βελτιωτική εταιρεία έχει ορίζει πιο επιθετική εικόνα για το μοντέλο της Toyota. Τα splitter εμπρός και οι δύο επιπλέον απολήξεις της εξάτμισης πίσω (που ανεβάζουν το συνολικό αριθμό σε… 5) κάνουν την πρόταση της Tom’s Racing πραγματικά ιδιαίτερη. Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες που αφορούν στο κόστος με την εταιρεία να λέει ότι θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες από την 1η Μαρτίου 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια εταιρία από το «πουθενά» θα φτάσει στην κορυφή;
Οι τιμές του νέου DS 7 στην Ελλάδα
Μεταγραφή… βόμβα για την Kosmocar Α.Ε.