Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Για να αγοράσεις Purosangue πρέπει να έχεις ήδη άλλες δύο Ferrari

Ελλάδα 4:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για να αγοράσεις Purosangue πρέπει να έχεις ήδη άλλες δύο Ferrari

ΝΕΑ

Για να αγοράσεις Purosangue πρέπει να έχεις ήδη άλλες δύο Ferrari

ΝΕΑ

Πόσοι Ελληνες έχουν παραγγείλει την Ferrari Purosangue; Πρέπει να έχουν ήδη δύο στο γκαράζ τους…

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου κερδίζει συνεχώς έδαφος ενώ ολοένα και περισσότερα είναι τα νέα μοντέλα που βγαίνουν στην αγορά.

Η ζήτηση για SUV είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και κλασικές μάρκες με υπεραυτοκίνητα διαθέτουν στη γκάμα τους τέτοιου είδους προτάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Lamborghini που με την Urus όχι απλά ανέβασε τις πωλήσεις της αλλά τις… διπλασίασε, απειλώντας και τις αντίστοιχες στη Ferrari (στο σύνολο). Από την πλευρά της η Ferrari έχει παρουσιάσει την πρότασή της, με την επίσης επιβλητική Purosangue. Η συγκεκριμένη εντυπωσιάζει με την σχεδίασή της αλλά κυρίως με τις επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της Scuderia την έχουν εφοδιάσει με ένα V12 μηχανικό σύνολο 6.5 λίτρων που αποδίδει 725 ίππους και έχει 716Nm ροπή. Στη γλώσσα των αριθμών η Ferrari Purosangue επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 3.3 δευτερόλεπτα και φτάνει τα 200 χλμ./ώρα σε 10.6 δευτερόλεπτα. Αναφορικά με την τελική ταχύτητα αγγίζει τα 310 χλμ./ώρα ενώ για να φρενάρει από τα 100 χλμ./ώρα, πρέπει να καλύψει 32.8 μέτρα.

Ενδιαφέρον και από την Ελλάδα

Όπως ήταν αναμενόμενο η ζήτηση για την Ferrari Purosangue είναι πολύ μεγάλη σε όλον τον κόσμο ενώ ενδιαφέρον υπάρχει ακόμα και από την Ελλάδα. Προς το παρόν όμως οι παραγγελίες γίνονται σε συγκεκριμένους υποψήφιους αγοραστές που είναι ήδη πελάτες της μάρκας. Αυτή είναι μία τακτική που έχ

Advertisement

ουμε δει και στο παρελθόν με μοντέλα τη Ferrari περιορισμένης παραγωγής και την… βίωσαν με το ιταλικό SUV, δύο συμπατρώτες μας που ζήτησαν να την αποκτήσουν.

Advertisement

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό με τον πρώτο Έλληνα που έδειξε ενδιαφέρον να την αποκτήσει αλλά το εργοστάσιο του… έκλεισε την πόρτα.

Και αυτό διότι δεν ήταν πελάτης, κάτι που συνέβη με έναν δεύτερο υποψήφιιο πελάτης απί την Ελλάδα ο οποίος τελικά την παρήγγειλε καθώς στη συλλογή του έχει περισσότερες από… δύο Ferrari.

AKOMA:
Οδηγούμε την απίστευτη Ferrari Purosangue!
Ναι! Θα μπορέσετε να αποκτήσετε τη Ferrari Purosangue σας!
Ferrari Purosangue: Mε μια ανάσα στα 250 χλμ./ώρα! (+video)

Advertisement