Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Κόντρα στο ρεύμα η Ghibli

Ελλάδα 23:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Κόντρα στο ρεύμα η Ghibli

ΝΕΑ

Video: Κόντρα στο ρεύμα η Ghibli

ΝΕΑ

Το σλόγκαν «το απόλυτο αντίθετο του συνηθισμένου» χρησιμοποιεί η Maserati σε ένα… διαφορετικό promo clip για τη νέα Ghibli.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Οι διαφημιστές της εταιρείας από τη Μόντενα τονίζουν τη διαφορετικότητα των μοντέλων της από τις τάσεις της εποχής που θέλουν αθόρυβα οχήματα, ουδέτερα σχήματα και αφαίρεση της συγκίνησης από την οδήγηση.

Πως όχι άλλωστε αφού η Maserati Ghibli κάθε άλλο παρά ταιριάζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον όπως αυτό στην αρχή του clip. Θέλει να επιταχύνει, θέλει να βρυχάται με κάθε ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Το ιταλικό σπορ κουπέ, εφοδιάζεται με δύο 3λιτρους V6 κινητήρες βενζίνης, που συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Ο ένας αποδίδει 330 άλογα και ο twin-turbo 410. Υπάρχει όμως και diesel κινητήρας – για πρώτη φορά στην ιστορία της Maserati! Αυτός θα είναι υπέρ-τροφοδοτούμενος V6 χωρητικότητας 3.0 λίτρων και χαρίζει 275 άλογα.

Η Ghibli έλαβε πρόσφατα πέντε αστέρια, τη κορυφαία δηλαδή διάκριση, στις δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP.

Έχουμε όμως αρκετά θέματα για το μοντέλο της Maserati στο «οπλοστάσιο» επικαιρότητας του NewsAuto. Μπορείτε να δείτε την επίσημη παρουσίαση της στο κοινό της Βόρειας Αμερικής στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες πατώντας εδώ.

Advertisement

Ακόμα, τις εντατικές της δοκιμές στη κλιματική αεροσήραγγα που προσομοιώνει τις δυσκολότερες των συνθηκών αλλά και backstage video από την επίσημη φωτογράφιση λανσαρίσματος της, που έγινε τον περασμένο Μάρτιο.

Advertisement