Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλημμύρισε το λιμάνι του Πειραιά από νέα αυτοκίνητα

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλημμύρισε το λιμάνι του Πειραιά από νέα αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Πλημμύρισε το λιμάνι του Πειραιά από νέα αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Χιλιάδες αυτοκίνητα στοιβάζονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο λιμάνι του Πειραιά και ετοιμάζονται για να παραδοθούν στους πελάτες οι οποίοι τα έχουν παραγγείλει πολλούς μήνες πριν…

Advertisement
Advertisement

Οι δυσκολίες στις παραγγελίες και οι χρόνοι παράδοσης των καινούριων αυτοκινήτων παραμένουν. Τυχεροί μπορεί να θεωρούνται όσοι παραλαμβάνουν στα χέρια τους νέο όχημα σε λιγότερο από έξι μήνες, καθώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ο αντίστοιχος χρόνος ξεπερνά το ένα έτος.

Παρά τα όποιες δυσκολίες που υπάρχον σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εισαγωγικές εταιρείες φαίνεται πως κάνουν τιτάνιο αγώνα να φέρουν αυτοκίνητα στην ώρα τους για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες, όπου σε μία ημέρα πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1.000 εισαγωγές αυτοκινήτων στα logistics.

Advertisement
Advertisement

Πολύ κίνηση…

Ήδη οι παραδόσεις από αυτά τα οχήματα έχουν γίνει αλλά η κίνηση παραμένει σε υψηλό επίπεδο στο χώρο του λιμανιού στον Πειραιά και στο σημείο που γίνονται οι φορτοεκφορτώσεις οχημάτων. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto οι ντάνες είναι δεκάδες και τα οχήματα… χιλιάδες.

Πολλά από αυτά προορίζονται για την εγχώρια αγορά, όμως ένα μεγάλο ποσοστό θα φορτωθεί και πάλι σε ειδικά διαμορφωμένα πλοία για να μεταφερθούν άλλες αγορές.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση οι εργάτες στο λιμάνι και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο δεν… κάθονται ούτε λεπτό και όπως φαίνεται λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2022 πολλοί θα είναι αυτοί που κυκλοφορούν με το νέο τους αυτοκίνητο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πάρτι με γυρισμένα χιλιόμετρα…
H πρώτη αυτόνομη ενεργειακή πλατεία– Φορτίζεις δωρεάν και ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Ασύλληπτα λεφτά για μία υπερσπάνια Lamborghini