Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φρένο από τη JLR στα πιο φτηνά μοντέλα

Ελλάδα 6:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρένο από τη JLR στα πιο φτηνά μοντέλα

ΝΕΑ

Φρένο από τη JLR στα πιο φτηνά μοντέλα

ΝΕΑ

Η Jaguar- Land Rover ψάχνει όπως και πολλές άλλες εταιρείες, τρόπους για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες στην παραγωγή που εξακολουθεί και προκαλεί η έλλειψη των ημιαγωγών.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τα μέσα του έτους που διανύουμε αναμένεται να κρατήσει η πολιτική της Jaguar- Land Rover που έχει να κάνει με την προτεραιότητα στην παραγωγή.

Για να αντιμετωπίσει το θέμα με τις καθυστερήσεις που έχει επιφέρει στην παραγωγή η έλλειψη ημιαγωγών, η JLR έχει προχωρήσει σε μια ιδιαίτερη μέθοδο αναφορικά με την προτεραιότητα στις γραμμές παραγωγής. Βάσει αυτής, το προσεχές διάστημα θα είναι λίγο «φρεναρισμένη» η παραγωγή των φθηνότερων μοντέλων, τόσο της Jaguar, όσο και της Land Rover.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που έχουν παίξει το ρόλο τους στη συγκεκριμένη απόφαση από τη μεριά της εταιρείας, έχει να κάνει με την κερδοφορία των κορυφαίων της προτάσεων, που είναι προφανώς αυξημένη. Η JLR βάσει των μελετών του αντίστοιχου τμήματος, έχει παραγωγικό στόχο τα 300.000 αυτοκίνητα ετησίως, κάτι που επιτεύχθηκε το 2022.

Για να ευθυγραμμίζονται όμως οι στόχοι κερδοφορίας και παραγωγής, θα πρέπει το ένα τρίτο της παραγωγής να αφορά μοντέλα που βασίζονται στην πλατφόρμα MLA- κάτι που σημαίνει πως μιλάμε για τα μοντέλα Defender και Range Rover.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί το εμπρός καπό στις Jaguar F-Type ανοίγει ανάποδα;
H Jaguar ετοιμάζει ηλεκτρικό super GT
Πόσα θα δίνατε για ένα ανοιχτό Land Rover Defender;

Advertisement