Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φοβερό ατύχημα από μια ανοησία (VIDEO)

Ελλάδα 17:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φοβερό ατύχημα από μια ανοησία (VIDEO)

ΝΕΑ

Φοβερό ατύχημα από μια ανοησία (VIDEO)

ΝΕΑ

Το τρομακτικό ατύχημά του κατέγραψε με την κάμερα που είχε στο κράνος, ένας αναβάτης στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ που είδε ένα τροχό ξαφνικά μπροστά του και δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να τον αποφύγει.

Advertisement
Advertisement

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως ο τροχός δεν βρέθηκε εκεί από κάποιο αυτοκίνητο που ήταν στο δρόμο.

Τον είχε πετάξει «για πλάκα» κάποιος από την κορυφή του παρακείμενου λόφου για να δει… που τα φτάσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τροχός να περάσει τα κιγκλιδώματα και να βρεθεί μέσα στη μέση του διαπολιτειακού δρόμου, όπου κατέληξε να ρίξει στην άσφαλτο στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς για τον ίδιο, ο αναβάτης δεν έπαθε σχεδόν τίποτα μια και είχε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό σε ρούχα και κράνος, ενώ και οι οδηγοί των αυτοκινήτων που ερχόντουσαν πίσω του, πρόλαβαν και φρέναραν. Οι έρευνες των αρχών για τη διαλεύκανση του ατυχήματος που ευτυχώς είχε ως συνέπειες μόνο υλικές ζημιές όπως φαίνεται και στο video, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Advertisement
Advertisement

 

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Μαρτίου 2021, όταν ο μοτοσικλετιστής Servando Lopez κατευθυνόταν στο σπίτι του το μεσημέρι. Κοντά στη διασταύρωση I-5 και Interstate 15 έγινε το ατύχημα, για το οποίο ο ίδιος είπε: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως πρέπε να σηκωθώ, πρέπει να σηκωθώ άμεσα, γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει πίσω μου. Μπορεί να υπάρχουν αυτοκίνητα που έρχονται με ταχύτητα και δεν θα προλάβαιναν να σταματήσουν». Ο Lopez μαγνητοσκόπησε τη συντριβή με κάμερα με κράνος, επιτρέποντάς μας να δούμε με τρόπο ιδιαίτερα «ζωντανό» το τι αντιμετώπισε. «Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μάθημα από το περιστατικό, έχει να κάνει με την αξία του εξοπλισμού. Οι  μοτοσικλετιστές πρέπει να φορούν όλα τα απαραίτητα. Μπορεί να δει κανείς το κράνος μου γδαρμένο, το μπουφάν μου γδαρμένο αλλά αν δεν τα φορούσα, θα ήμουν σε πολύ χειρότερη κατάσταση».

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Πυροσβεστικό όχημα βάζει φωτιά σε βενζινάδικο (VIDEO)
Δραματική κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία (VIDEO)
O εξωφρενικός ήχος του V12 της Pagani Huayra (VIDEO)

Advertisement