Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δραματική κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία (video)

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δραματική κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία (video)

ΝΕΑ

Δραματική κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία (video)

ΝΕΑ

Η λανθασμένη εκτίμηση του οδηγού ενός οδηγού φορτηγού στην Ινδία είχε σαν αποτέλεσμα την κατάρρευση μιας παλιάς γέφυρας.

Advertisement
Advertisement

Σε πολλά σημεία του πλανήτη υπάρχουν παλιές, ταλαιπωρημένες και με ελλειπή συντήρηση γέφυρες που μοιάζουν με βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Κάτι τέτοιο συνέβη σε μια επαρχία της Ινδίας κοντά στα σύνορα με την Κίνα.

Βέβαια το περιστατικό που έχει καταγράψει η κάμερα δεν έχει να κάνει μόνο με την κατάσταση της γέφυρας αλλά και με την αβλεψία του οδηγού ενός φορτηγού ο οποίος γνωρίζοντας πως μεταφέρει και ένα εξαιρετικά βαρύ φορτίο αποφάσισε να διασχίσει τη γέφυρα. Βλέπουμε λοιπόν πως αρχικά τα πράγματα δεν δείχνουν ανησυχητικά καθώς το φορτηγό προχωρά πολύ αργά και προσεκτικά όμως κάπου στη μέση της απόστασης η γέφυρα υποχωρεί από το πολύ μεγάλο βάρος και σχεδόν χωρίζεται στα δύο με αποτέλεσμα το φορτηγό να βρεθεί στο κενό.

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς οι αναφορές στον Τύπο σημειώνουν πως δεν σημειώθηκε κάποιος θάνατος από το ατύχημα ωστόσο τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός του φορτηγού τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο ενώ ένας πεζός που υπήρχε στη γέφυρα εκείνη τη στιγμή φαίνεται πως είχε τύχη βουνό καθώς παρά το γεγονός πως έπεσε και αυτός στο κενό δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό.