Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Που έχει κλείσει η Αττική Οδός

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Που έχει κλείσει η Αττική Οδός

ΝΕΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Που έχει κλείσει η Αττική Οδός

ΝΕΑ

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται για πυρκαγιές που ξέσπασαν κοντά σε επαγγελματικούς χώρους και για την κατάσβεση του επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 30 οχήματα και τρία ελικόπτερα.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία τέθηκαν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο ΝΑΤΟ από τον κόμβο Θριασίου έως τη Ζωοδόχου Πηγής και στα δύο ρεύματα και σε Αγίας Σοφίας και λεωφόρο ΝΑΤΟ προς το βουνό. Πριν από λίγο άνοιξε η έξοδος 4 της Αττικής Οδού.

Αυτή την ώρα, κλειστή είναι η Αττική Οδός από είσοδο Ελευσίνας έως κόμβο Περιφ. Αιγάλεω (5) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική εκδηλώθηκαν τρεις διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στις περιοχές Λάκκα Κατσαρή, Νέα Ζωή και Αμμουδιές, κοντά στη βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου.

Advertisement

Παράλληλα, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ασπροπύργου προκειμένου να κλείσουν πόρτες και παράθυρα και να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους εξαιτίας των καπνών που κατευθύνονταν στην περιοχή τους.

Μαύροι καπνοί έχουν πνίξει την περιοχή ενώ απευθύνεται έκκληση στους κατοίκους να διατηρούν κλειστά τα παράθυρα τα των σπιτιών τους καθώς καίγονται λάστιχα δημιουργώντας ιδιαίτερα αποπνικτικές συνθήκες.

Advertisement

ΔΕΙΤΕ LIVE THN KINΗΣΗ ΕΔΩ (στιγμιότυπο περιοχής ώρα 15:21)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η πραγματική ιστορία δεν «θάφτηκε» μαζί με τ’ αυτοκίνητα (+video)
Μπαίνω σε λεωφορειολωρίδα, τι πρόστιμο πληρώνω;
Ανατροπή νταλίκας στον Κηφισό – Μπλόκαρε το ρεύμα προς Πειραιά

Advertisement