Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φωτιά σε βυτιοφόρο με 7 τόνους υγραέριο στην Κακιά Σκάλα

Ελλάδα 11:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτιά σε βυτιοφόρο με 7 τόνους υγραέριο στην Κακιά Σκάλα

ΝΕΑ

Φωτιά σε βυτιοφόρο με 7 τόνους υγραέριο στην Κακιά Σκάλα

ΝΕΑ

Πληροφορίες ότι έχει εντοπιστεί διαρροή υγραερίου – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Advertisement
Advertisement

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8) σε βυτιοφόρο λίγο πριν το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Το βυτιοφόρο μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει περιοριστεί, ωστόσο έχει παρατηρηθεί διαρροή για την οποία γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το ακριβές σημείο με θερμική κάμερα.

Οι πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο προχώρησαν σε διαβροχή από απόσταση ασφαλείας ενώ η «γυμνή» φλόγα έχει περιοριστεί. Κατά τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά μεταδόθηκε από τον χώρο της καμπίνας.

Advertisement
Advertisement

Λόγω της φωτιάς, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία διακόπηκε για λόγους ασφαλείας στο ρεύμα προς Κόρινθο από τον κόμβο Κινέτττας στο 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού ενώ προς Αθήνα η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τον κόμβο Μεγάρων, στο 50,5ο χιλιόμετρο.

Advertisement

Ο οδηγός του βυτιοφόρου είναι καλά στην υγεία του καθώς κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα από το όχημα.

Advertisement

Η ανακοίνωση από την Ολυμπία Οδό

Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο στο 46ο χλμ. προς Πάτρα. Γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στην ΠΕΟ στον Κόμβο Μεγάρων (προς Κόρινθο) και στον κόμβο Κινέτας (προς Αθήνα).

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής η φωτιά στο βυτιοφόρο εκδηλώθηκε στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Λίγο μετά τις 14.30, έγινε γνωστό ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

ΔΕΙΤE LIVE THN KINHΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Nissan Qashqai
Τι κρύβει η πρώτη ηλεκτρική Lamborghini; (+video)
Σμπαράλια η Pagani Zonda του Λιούις Χάμιλτον