Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φορτηγό σφηνώνει σε τούνελ

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φορτηγό σφηνώνει σε τούνελ

ΝΕΑ

Φορτηγό σφηνώνει σε τούνελ

ΝΕΑ

Λίγο μεγαλύτερη προσοχή στις προειδοποιήσεις μέγιστου ύψους που υπάρχουν πριν από κάθε γέφυρα και τούνελ θα έπρεπε να δώσει ο οδηγός φορτηγού που κατέληξε σφηνωμένος στην είσοδο ενός τούνελ.

Advertisement
Advertisement

Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως ο οδηγός του φορτηγού δεν υπολόγισε την σημαντική λεπτομέρεια πως το σχήμα του τούνελ είναι ημικυκλικό ενώ το μετωπικό αποτύπωμα του φορτηγού τετράγωνο με αποτέλεσμα οι γωνίες του να κολλήσουν στην είσοδο του τούνελ.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πολύ γρήγορα έκανε το γύρο του διαδικτύου. Τραβήχτηκε στο Lake Forest της Καλιφόρνια και όπως φαίνεται πρόκειται για ένα τούνελ μονή κατεύθυνσης που περνά κάτω από σιδηροδρομική γραμμή. Προφανώς ο οδηγός του φορτηγού δεν έλαβε υπόψη τις σχετικές προειδοποιήσεις για το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος για τα οχήματα που πρόκειται να περάσουν από το τούνελ και φυσικά δεν υπολόγισε τον επιπλέον αέρα που χρειάζεται να υπάρχει λόγω του τετράγωνου σχήματος της μετωπικής επιφάνειας που έχει ένα φορτηγό.

Ευτυχώς στη φωτογραφία φαίνεται πως ο οδηγός μάλλον διαπίστωσε αρκετά γρήγορα το λάθος του και σταμάτησε αμέσως μόλις το φορτηγό κόλλησε μπαίνοντας στο τούνελ αποφεύγοντας έτσι να κάνει μεγάλη ζημιά στο όχημά του. Αν και δεν υπάρχει κάποια σχετική πληροφόρηση είναι πολύ πιθανό το ζήτημα να λύθηκε με τον οδηγό να κάνει όπισθεν και να επιλέγει μια εναλλακτική διαδρομή. Το σίγουρο είναι πως την επόμενη φορά θα είναι αρκετά πιο προσεκτικός.  

Advertisement
Advertisement

Truck-Crashes-In-Tunnel

 

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Μια εκτενής ματιά στο πανίσχυρο VW Golf R (video)

H τρομακτική επιτάχυνση ενός Audi R8 V10 με +1.000 ίππους (video)

Advertisement

Οι προηγμένες τουρμπίνες του Nissan GT-R Nismo (Video)