Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford και η γυναικεία επιχειρηματικότητα

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford και η γυναικεία επιχειρηματικότητα

ΝΕΑ

Η Ford και η γυναικεία επιχειρηματικότητα

ΝΕΑ

H Ford είναι αρωγός στο πρώτο Women in Action που διεξάγεται την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 και βραβεύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, σε ένα all-day-event που διοργανώνεται από γυναίκες και είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Εκπρόσωποι 50 γυναικείων επιχειρήσεων, από διαφορετικούς κλάδους και τομείς, θα παρουσιάσουν το έργο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε όλους τους επισκέπτες, αξιοποιώντας μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν το δίκτυό τους. Ταυτόχρονα, η ευκαιρία αυτή θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν μια πρωτοποριακή και ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά δεν έχουν τολμήσει να την κάνουν πράξη.

Αυτήν ακριβώς την έμπνευση και την καινοτομία έρχεται να επιβραβεύσει η Ford Motor Ελλάς, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της εταιρείας «Voice of Women gets stronger and stronger». Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που προωθεί τη γυναικεία επιχειρηματικότητα ανά τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η υποστήριξη στην εκδήλωση θα έρθει μέσω του Ford Fiesta που θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στον πολυχώρο που φιλοξενεί την εκδήλωση, παρουσιάζοντας τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει, όπως το MyKey που επιτρέπει στους γονείς νεαρών οδηγών να ρυθμίζουν εκ των προτέρων την τελική ταχύτητα του οχήματος και να περιορίζουν την ένταση ήχου του ηχοσυστήματος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μοντέλο θα πρωταγωνιστεί σε ειδικό βίντεο που ετοίμασαν οι διοργανώτριες 4moms.gr και το οποίο θα παρέχει συμβουλές για την ασφάλεια των παιδιών στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Women in Action, η Ford Motor Ελλάς θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς επισκέπτες. Σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, θα διεξαχθούν εικοσάλεπτα διαδραστικά προγράμματα για παιδιά 3-12 ετών, με θέμα την ασφάλεια και την προστασία τους όταν κινούνται στο δρόμο.

Δείτε πως κατασκευάζεται ένα Fiesta μέσα σε μόλις 86 δευτερόλεπτα, πατώντας εδώ.

Advertisement

Oδηγήσαμε το συγκεκριμένο μοντέλο της Ford, με τον EcoBoost κινητήρα χωρητικότητας 1.0 lt και τις εντυπώσεις μας μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας εδώ.

Advertisement