Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Ford Transit και Tourneo με “κάτι” από SUV

Ελλάδα 7:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Transit και Tourneo με “κάτι” από SUV

Fleet Cars

Ford Transit και Tourneo με “κάτι” από SUV

Fleet Cars

Η Ford παρουσιάζει τις εκδόσεις Trail και Active στα Transit και Tourneo, δίνοντας περισσότερο στυλ στις μετακινήσεις με αναβάθμιση στον εξοπλισμό και την εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα Trail και Active ξεχωρίζουν χάρη στις αναβαθμίσεις που παρουσιάζουν  στο αμάξωμα αλλά και στην καμπίνα τους. Εξωτερικά, οι νέοι προφυλακτήρες των Transit Custom και Tourneo Custom sport, τα πρόσθετα μαύρα πλαστικά πάνω από τους τροχούς  και στις πλευρές του αμαξώματος, τα καλύμματα καθρεπτών και η χαρακτηριστική μάσκα που «έρχεται» από τα pick up Ranger και F-150, κάνουν τη διαφορά. Από εκεί και πέρα, στην καμπίνα, όλα τα μοντέλα Active διαθέτουν δερμάτινη επένδυση στα καθίσματα με το Tourneo Custom Active να διαθέτει και μια μπλε «πινελιά» στο ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν τα μοντέλα Trail και Active με δυνατότητα επιλογής απόδοσης από τον 2.0 λίτρων EcoBlue πετρελαιοκινητήρα. Οι διαθέσιμες επιλογές έχουν ισχύ 130, 170 και 185 ίππων. Το Transit Custom Trail μπορεί επίσης να παραγγελθεί με ένα ελαφρύ υβριδικό σύστημα 48 volt, ενώ όλες οι νέες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Το Transit Trail προσφέρεται και με τετρακίνηση, η οποία συνδυάζεται και με μπλοκέ διαφορικό. Η γκάμα των οχημάτων Active θα επεκταθεί περαιτέρω αργότερα το 2020, με την εισαγωγή των μικρότερων μοντέλων Transit Connect Active και Tourneo Connect Active.

Οι παραλλαγές Trail και Active για τις σειρές Transit και Tourneo είναι διαθέσιμες για παραγγελία σε όλη την Ευρώπη, με παραδόσεις που ξεκινούν στα τέλη του καλοκαιριού.

Advertisement