Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Ranger Raptor: Φθηνότερο στην Ελλάδα από τη Γερμανία! (+video)

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Ranger Raptor: Φθηνότερο στην Ελλάδα από τη Γερμανία! (+video)

ΝΕΑ

Ford Ranger Raptor: Φθηνότερο στην Ελλάδα από τη Γερμανία! (+video)

ΝΕΑ

Συνήθως τα αυτοκίνητα στην Γερμανία είναι κατά πολύ φθηνότερα από ότι στην Ελλάδα. Όμως αυτό δεν συμβαίνει με το Ford Ranger Raptor.

Advertisement
Advertisement

Mοιάζει παράδοξο ένα αυτοκίνητο, και μάλιστα μεγάλου κυβισμού και κατά τεκμήριο ακριβό, να είναι φθηνότερο στην χώρα μας από ότι στην Γερμανία. Όμως στην περίπτωση του νέου Ford Ranger Raptor αυτή η αντιστροφή ρόλων είναι μία πραγματικότητα.

Το γεγονός αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις προσπάθειες της ελληνικής αντιπροσωπείας η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει πολύ χαμηλή τιμή CIF από το εργοστάσιο.

Ως αποτέλεσμα αυτού είναι η τιμή που φθάνει στον Έλληνα καταναλωτή να ξεκινά από τις 69.630 ευρώ όταν στην Γερμανία, η βασική έκδοση ξεκινά από τις 77.338 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που αφορά την χώρα μας είναι και η τεράστια απήχηση που έχει το κορυφαίο pick-up της αγοράς, με τις παραγγελίες να είναι ήδη αρκετές έχουν πριν ακόμα το αυτοκίνητο αρχίσει να διατίθεται κανονικά στην αγορά. Επίσης για να καλυφθεί αυτό το ενδιαφέρον η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford έχει ήδη εξασφαλίσει συνολικά 200 Ranger Raptor. 

Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, μιας και το νέο Ford Ranger Raptor, έχοντας την σφραγίδα της Ford Performance αποτελεί το απόλυτο όχημα της κατηγορίας του, με μοναδικές off road ικανότητες και εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στον 3λιτρο V6 ΕcoBoost των 288 ίππων και 491 Nm ροπής.

Advertisement

Η κίνηση μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 10 σχέσεων, ενώ ανασχεδιασμένες είναι και οι αναρτήσεις με τα νέας γενιάς αμορτισέρ FOX 2.5¨ Live Valve Internal Bypass για ακόμα καλύτερη απόσβεση και έλεγχο του αμαξώματος.

Στη διαχείριση όλων των εδαφικών συνθηκών βοηθοί του νέου Ranger Raptor είναι τα 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, στα οποία περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα Baja το οποίο είναι προσανατολισμένο για off-road διαδρομές και διαμορφώνει τα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος για μέγιστες επιδόσεις κατά τη γρήγορη οδήγηση εκτός δρόμου.

Advertisement

Η καμπίνα περιλαμβάνει νέα, σπορ καθίσματα μπροστά και πίσω, τα οποία είναι εμπνευσμένα από μαχητικά αεροσκάφη. Την ίδια στιγμή, οι επιβάτες απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας καθώς στην high-tech καμπίνα δεσπόζει μία πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4” και μία κεντρική οθόνη αφής 12” για την υποστήριξη των συστημάτων συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4A νέας γενιάς της Ford.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρώτο Ford Ranger Raptor ήρθε στην Ελλάδα – Πού θα το δείτε;
Νέο Ford Ranger Raptor: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα
Νέο Ford Ranger Raptor: Με ιπποδύναμη που ξεχωρίζει