Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο Ford Ranger Raptor ήρθε στην Ελλάδα – Πού θα το δείτε;

Ελλάδα 16:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρώτο Ford Ranger Raptor ήρθε στην Ελλάδα – Πού θα το δείτε;

ΝΕΑ

Το πρώτο Ford Ranger Raptor ήρθε στην Ελλάδα – Πού θα το δείτε;

ΝΕΑ

Το επιβλητικό αμερικάνικο Pick-up ήρθε στη χώρα μας. Βρήκαμε το ένα και μοναδικό και σας το δείχνουμε…

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο επιβλητικά Pick-up οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι το Ford Ranger Raptor. Το 2018 το είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας και τέσσερα χρόνια μετά η νέα γενιά βρίσκεται ήδη επί ελληνικού εδάφους.

Πρόκειται για το πρώτο Raptor νέας γενιάς που κάνει την εμφάνισή του και θα βρίσκεται στην Ελλάδα για τις επόμενες δύο εβδομάδες όπου οι φίλοι του μοντέλου και οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να το θαυμάσουν από κοντά.

Το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό αυτή τη στιγμή που υπάρχει καθώς τα πρώτα αυτοκίνητα αλλά και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν προς τα μέσα Σεπτεμβρίου. Το νέας γενιάς Raptor θα είναι αρχικά διαθέσιμο με ένα V6 μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 3.0 λίτρων. Ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει 288 ίππους και παράγει 491Nm ροπή. Η έκδοση diesel αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2023.

Κάνει για τα… πάντα

Advertisement
Advertisement

Στο νέο μοντέλο ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 7 επιλογές οδήγησης, 3 ρυθμίσεις της ανάρτησης, ακόμα και τον τρόπο που θα… ακούει τον ήχο από τις εξατμίσεις (4 επιλογές).

Εξωτερικά είναι ιδιαίτερα επιβλητικό, ενώ εντυπωσιακά είναι πλέον και τα νέας σχεδίασης φωτιστικά φώτα τεχνολογίας LED.

Τεχνολογία και αγωνιστιικές ανησυχίες

Advertisement

Εσωτερικά βγάζουν μάτια, η οθόνη στην κεντρική κονσόλα των 12 ιντσών, η αντίστοιχη 12,4 στον πίνακα οργάνων, ενώ τα μπάκετ καθίσματα, το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων (με paddles) κ.ά. παραπέμπουν σε υπερσύγχρονο Pick-up με αγωνιστικές… ανησυχίες.

Η τιμή του αγγίζει τα 69.600 ευρώ και οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στους επίσημου εμπόρους της Ford σε όλη την Ελλάδα.

Πού θα το δείτε

Advertisement

Το συγκεκριμένο που θα δείτε στο παρακάτω video θα παραμείνει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα και θα μπορείτε να το δείτε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα το διάστημα 14 και 16 Μάιου στο Car Center και 21-22 Μαΐου στο «The Mall Athens». Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται στην Ford Βροχίδης – Χατζής το διάστημα 16-17 Μαΐου.

Δείτε το video με το πρώτο και μοναδικό Ford Raptor που ήρθε στην Ελλάδα…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Ford Ranger Raptor: Με ιπποδύναμη που ξεχωρίζει
Νέο Ford Ranger Raptor: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα
Ford Ranger Raptor: Με πλήρως ψηφιακό, σπορτίφ και ακόμα πιο ποιοτικό εσωτερικό