Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Puma: Ένα νέο crossover μοντέλο

Ελλάδα 13:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Puma: Ένα νέο crossover μοντέλο

ΝΕΑ

Ford Puma: Ένα νέο crossover μοντέλο

ΝΕΑ

Η Ford στα πλαίσια της εκδήλωσης «Go Further» παρουσίασε ένα νέο crossover μοντέλο, που θα φέρει την ονομασία Puma, η οποία μας ήταν γνωστή από τo κουπέ μοντέλο των late 90’s.

Advertisement
Advertisement

 

Το νέο Puma, όπως διακρίνουμε και από τις πρώτες teaser φωτογραφίες θα διαθέτει μία ιδιαίτερη σχεδίαση, που θα συνδυάζει χαρακτηριστικά από χάτσμπακ και SUV μοντέλα, ενώ θα διαθέτει μεταξύ άλλων και την χαρακτηριστική εμπρός μάσκα, που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Ford. Κάτω από το καπό πιθανότατα να βρίσκεται ο πολυβραβευμένος τρικύλινδρος κινητήρας EcoBoost του 1,0 λίτρου σε διαφορετικές ιπποδυνάμεις, με την κορυφαία εξ αυτών να φτάνει τους 155 PS, έχοντας ήπια υβριδική μορφή (Mild Hybrid). Αυτό θα ωφελεί κυρίως τη μέση κατανάλωση, που σύμφωνα με τον κατασκευαστή θα φτάνει τα 5,4 lt/100 km. Επίσης η Ford τονίζει ότι το νέο Puma θα διαθέτει τον καλύτερο χώρο αποσκευών για την κατηγορία του, με χωρητικότητα 456 λίτρα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο αναμένεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στο EcoSport και το Kuga, η κατασκευή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της Κράϊοβα στη Ρουμανία, ενώ το επίσημο λανσάρισμά του αναμένεται για το 2020.