Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Power-Up: Συνεχείς αναβαθμίσεις (+video)

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Power-Up: Συνεχείς αναβαθμίσεις (+video)

ΝΕΑ

Ford Power-Up: Συνεχείς αναβαθμίσεις (+video)

ΝΕΑ

Οι Power-Up ενημερώσεις λογισμικού που λανσάρονται με τη νέα Mustang Mach-E θα αναβαθμίζουν συνεχώς όλα τα οχήματα Ford με νέα χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Οι ενημερώσεις λογισμικού Power-Up της Ford θα προσφέρουν στους κατόχους μοντέλων της συνεχή, άνετη και άμεση αναβάθμιση των οχημάτων τους.

 

Η νέα Mustang Mach-E λανσάρει τις αναβαθμίσεις Ford Power-Up. Η Ford σκοπεύει να φέρει στην παραγωγή 33 εκατομμύρια οχήματα σε όλο τον κόσμο που θα διαθέτουν την συγκεκριμένη τεχνολογία μέχρι το 2028. Η τεχνολογία Ford Power-Up θα λανσάρει το λογισμικό οθόνης αφής Ford Sketch για ζωγραφική και εύκολα παιχνίδια όταν το όχημα είναι σταθμευμένο, ενώ θα ακολουθήσουν περαιτέρω καινοτόμα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι κάτοχοι μοντέλων Ford θα μπορούν να ξεκινούν τις μετακινήσεις τους διαθέτοντας ένα βελτιωμένο και αναβαθμισμένο αυτοκίνητο, καθώς η εταιρεία προσφέρει τακτικές βελτιώσεις μέσω τεχνολογίας ασύρματης ενημέρωσης λογισμικού με την ονομασία Ford Power-Up. Οι πρώτες ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up για ευρωπαίους κατόχους θα παρουσιαστούν στη νέα Mustang Mach-E και θα επιταχύνουν ένα μετασχηματισμό που είναι ήδη σε εξέλιξη με περισσότερα από 6 εκατομμύρια οχήματα στο δρόμο σε όλο τον κόσμο να διαθέτουν σήμερα προηγμένα, ενσωματωμένα και σύγχρονα στοιχεία συνδεσιμότητας. Αυτά τα οχήματα θα αναγνωρίζουν τις προτιμήσεις του πελάτη καθώς και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα ίδια, τα οποία στη συνέχεια οι μηχανικοί της Ford βελτιώνουν μέσω των ασύρματων αναβαθμίσεων Ford Power-Up.

«Οι ενημερώσεις λογισμικού είναι συνηθισμένες σε δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές αλλά όχι τόσο στα οχήματα. Οι ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up θα αλλάξουν τα δεδομένα αφού γίνονται διαθέσιμες σε εκατομμύρια χρήστες» δήλωσε ο Mark Harvey, director, enterprise connectivity, Ford Ευρώπης.

Advertisement

Τις βάσεις για τις ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up θέτουν μία πλήρως δικτυωμένη αρχιτεκτονική ηλεκτρικών συστημάτων δεύτερης γενιάς καθώς και ένα προηγμένο τεχνολογικό πακέτο. Αυτές οι γρήγορες και εύκολες ασύρματες ενημερώσεις συμβάλλουν στη βελτίωση των χαρακτηριστικών, της ποιότητας, της εμπειρίας, των λειτουργιών και της άνεσης των οχημάτων. Καθώς μπορούν να ενημερώνουν τη μεγάλη πλειοψηφία των υπολογιστικών μονάδων των οχημάτων – πάνω από 110 στις ανώτερες κατηγορίες μοντέλων – οι αναβαθμίσεις αυτές θα βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη και θα μειώνουν τις επισκέψεις στα συνεργεία.

Advertisement

Πολλές ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up ουσιαστικά δεν θα γίνονται αντιληπτές στους πελάτες, χάρη σε μία τεχνολογική πλατφόρμα που εγκαθιστά μεγάλο μέρος από το νέο λογισμικό στο παρασκήνιο. Αρκετές από τις ενημερώσεις αυτές απαιτούν ελάχιστες ή μηδενικές ενέργειες από τους πελάτες καθώς βασίζονται στην τεχνολογία SYNC 4, η οποία διατηρεί ενεργό το τρέχον λογισμικό μέχρις ότου εγκατασταθεί μία νέα έκδοση.

Για ενημερώσεις που απαιτούν επανεκκίνηση, η Ford θα καλεί τους πελάτες να τις προγραμματίσουν τις ώρες που τους εξυπηρετούν, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αντίθετα με ενημερώσεις συσκευών όπως laptops, που συχνά πραγματοποιούνται σε άβολες ώρες, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορεί να μην παρατηρήσουν καν ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση μιας ενημέρωσης μέχρις ότου βάλουν μπροστά το αυτοκίνητό τους.

 

Advertisement