Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Περισσότερες εφαρμογές από την Alexa

Ελλάδα 22:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford: Περισσότερες εφαρμογές από την Alexa

ΝΕΑ

Ford: Περισσότερες εφαρμογές από την Alexa

ΝΕΑ

Η Ford θα παρουσιάσει τις ενημερώσεις over-the-air (ΟΤΑ) στα οχήματά της με μια υπηρεσία που λέγεται Power-Up.

Advertisement
Advertisement

Η Ford με την υπηρεσία Power-Up, θα ενημερώσει τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας των μοντέλων της ξεκινώντας από τα F-150 και τα Mach-E.

Η διάθεση της υπηρεσίας Power-up έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε αυτά τα οχήματα, αλλά οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν και σε άλλα μοντέλα της Ford. Για το 2021, η Ford σχεδιάζει να μεταφέρει τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου σε 700.000 οχήματα στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, με κάποια εκατομμύρια οχήματα να ακολουθούν στη συνέχεια.

Ταυτόχρονα, η Ford συνεργάζεται με τον πάροχο (Amazon) για να υπάρχει διαρκής βελτίωση της συγκεκριμένης τεχνολογίας, τόσο για τις ΟΤΑ ενημερώσεις, όσο και για τις εφαρμογές που μπορεί να ζητάει κανείς από το λειτουργικό του αυτοκινήτου του.

Advertisement
Advertisement

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Amazon για να προσφέρουμε ισχυρές νέες εμπειρίες με δυνατότητα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στους πελάτες της Ford», λέει ο Alex Purdy, διευθυντής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και συνδεσιμότητας της Ford. «Πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας με άλλες καινοτόμες εταιρείες».

«Η τεχνογνωσία των οχημάτων της Ford, μαζί με αυτή της Amazon θα προσφέρει δυνατότητες εντός του οχήματος που θα βοηθούν τους πελάτες λιανικής να ταξιδεύουν πιο ευχάριστα και με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, ενώ αντίστοιχα, οι επαγγελματίες πελάτες μας, θα μπορούν να βελτιώνουν την αποδοτικότητα της επιχείρησής τους».

Advertisement

Η συγκεκριμένη ενημέρωση θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο στα Bronco, Edge, F-150, Mach-E και Super Duty, τα οποία θα έχουν πλέον νέες λειτουργίες, όπως το Sketch, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν στην οθόνη ψυχαγωγίας και να έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από απλά παιχνίδια για να περνούν την ώρα τους στο αυτοκίνητο.

Ακόμα πιο σημαντικό στοιχείο όμως, είναι το Blue Cruise στο οποίο όλοι θα έχουν πλέον πρόσβαση. Η προηγμένη τεχνολογία οδήγησης θα αναλαμβάνει περισσότερες αρμοδιότητες κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους που έχουν χαρτογραφηθεί από τη Ford.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota και Lexus λανσάρουν μοντέλα με σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2 (VIDEO)
Πόσο επικίνδυνα είναι τα ακουστικά κατά την οδήγηση; (VIDEO)
Ford: Γιγάντια επένδυση για την παραγωγή ηλεκτρικού LCV