Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Μυστικοί χώροι αποθήκευσης και σκαλοπάτια στα pick-up

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Μυστικοί χώροι αποθήκευσης και σκαλοπάτια στα pick-up

ΝΕΑ

Ford: Μυστικοί χώροι αποθήκευσης και σκαλοπάτια στα pick-up

ΝΕΑ

Η Ford κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χώρων αποθήκευσης και σκαλοπατιών στα «φτερά» των SUV και των ελαφρών ανοιχτών φορτηγών της.

Advertisement
Advertisement

Να γίνεις ο πρώτος στην αγορά των ανοιχτών ημιφορτηγών είναι μάλλον εύκολο, αλλά το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή.

 

Για να μείνει στην κορυφή της κατηγορίας των Pickup αλλά και να την φτάσει στα SUV η Fo.Mo.Co. (Ford Motor Company), προσπαθεί να ανανεώνει με αξεσουάρ και ανταλλακτικά το ενδιαφέρον των αγοραστών της. Πρόσφατα υπέβαλε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, για κάτι που μοιάζει στρατηγικά σχεδιασμένο για τα off-road μοντέλα της μάρκας: Ανταλλακτικά «φτερά» με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης και σκαλοπάτια.

Advertisement
Advertisement

Τα σχέδια της… πατέντας, που βγήκαν στην δημοσιότητα, δείχνουν ένα ανταλλακτικό μπροστινό «φτερό» που έχει χειρολαβή, φτυάρι, αποθηκευμένο κουτί εργαλείων και ενσωματωμένα σκαλοπάτια.

 

Η Ford λέει στην έκθεση παρουσίασης του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ότι τα σκαλοπάτια χρησιμεύουν ώστε ο οδηγός ή οι επιβάτες να αποκτήσουν πρόσβαση για μεταφορά φορτίων στην οροφή ή για να παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός πάνω σε αυτήν.

Advertisement

Το Bronco διαθέτει ήδη αφαιρούμενα φτερά, και είναι λογικό, η Ford, να προσφέρει στους πελάτες κάτι για να τα αντικαταστήσει, αν και δεν έχουμε ιδέα αν αυτή η πατέντα θα μετατραπεί σε πραγματικό προϊόν. Αλλά θα έπρεπε.

Advertisement

Τα αφαιρούμενα φτερά επιτρέπουν στους πελάτες να προστατεύουν τη βαφή του οχήματός τους από ζημιές όταν το SUV κινείται μέσα από στενά μονοπάτια. Η Ford προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις εκτός δρόμου και καλούδια για το Bronco, και ένα ανταλλακτικό φτερό φαίνεται σαν μια ιδέα που θα μπορούσε να αποφέρει κέρδη.

Η Ford έχει καταθέσει άλλα αξεσουάρ εκτός δρόμου τους τελευταίους μήνες, όπως ένα drone που θα λειτουργούσε για τη σάρωση εδάφους σε κίνηση εκτός δρόμου. Κάτι που θα μπορούσε να έχει απήχηση στους λάτρεις του off-road.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η DR είναι η πιο ακριβή έκδοση του Ford Bronco (+video)
Δύο νέες πλατφόρμες για ηλεκτρικά Ford ως το 2025
Ford: Περισσότερες εφαρμογές από την Alexa