Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Kuga Plug-in Hybrid: Πρωταθλητής πωλήσεων στα PHEV SUV στην Ευρώπη

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Kuga Plug-in Hybrid: Πρωταθλητής πωλήσεων στα PHEV SUV στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Ford Kuga Plug-in Hybrid: Πρωταθλητής πωλήσεων στα PHEV SUV στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Με περισσότερες από 42.000 πωλήσεις και με διαφορά 10.000 οχημάτων από το δεύτερο μοντέλο, το Ford Kuga Plug-in Hybrid συνεχίζει με τις υψηλές του δυνατότητες να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Πρωταγωνιστεί η εφαρμογή FordPass, με νέες λειτουργίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος.

 

Το Ford Kuga Plug-in Hybrid προσφέρει ελευθερία κινήσεων, χάρη στον προηγμένο κινητήρα βενζίνης των 2,5 λίτρων που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson, αλλά και αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές για έως και 56 χλμ, αυτονομία με σύμμαχο τον πανίσχυρο ηλεκτροκινητήρα και μία προηγμένη μπαταρία υψηλής τάσης 14,4 kWh

Advertisement
Advertisement

Mε κατανάλωση μόλις 1,2 l/100 km, εκπομπές CO2 από 22 g/km (WLTP) και Λ.Τ.Π.Φ. κάτω από 40.000 ευρώ, το νέο Ford Kuga PHEV προσφέρει επιπλέον οφέλη στον πελάτη όπως: Ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Σε συνέχεια των πολύ καλών εμπορικών επιδόσεών του στο πρώτο μισό του έτους, το νέο Ford Kuga Plug-In Hybrid συνεχίζει να κυριαρχεί στην Ευρώπη ως η δημοφιλέστερη επιλογή των αγοραστών της γηραιάς ηπείρου στην κατηγορία των plug-in υβριδικών μοντέλων, ανεξαρτήτως κατηγορίας, κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 μηνών του 2021.

Advertisement

Το SUV της Ford κατέγραψε την περίοδο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021 περισσότερες από 42.000 πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη διατηρώντας το στέμμα του «πρωταθλητή πωλήσεων στην κατηγορία PHEV» και τον Οκτώβριο, όταν και σημείωσε πανευρωπαϊκά 3.788 νέες ταξινομήσεις.

Advertisement

Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων, όπως την ελευθερία κίνησης του κινητήρα βενζίνης των 2,5 λίτρων και η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν σε συνδυασμό ο προηγμένος ηλεκτροκινητήρας-γεννήτρια και η μπαταρία υψηλής τάσης των 14,4 kWh, το νέο Kuga PHEV γίνεται η λύση για κίνηση σε όλες τις συνθήκες.

Οι οδηγοί του νέου Ford Kuga Plug-in Hybrid, έχουν στο πλευρό τους την εφαρμογή FordPass. Με τη βοήθεια του συγκεκριμένου app, το οποίο είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα smartphone, οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε σημείο επιθυμούν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την εκάστοτε αυτονομία που προσφέρει.

Advertisement

Επίσης, η εφαρμογή FordPass προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του κατάλληλου σταθμού φόρτισης, ενώ ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες βοηθούν τους πελάτες να αξιοποιούν στο μέγιστη βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε «νυκτερινά» τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Το νέο Ford Kuga PHEV έχει μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις  1,2l/100 km, εκπομπές CO2 από  22 g/km, σύμφωνα με τα πρωτόκολλο WLTP, και ΛΤΠΦ στη χώρα μας κάτω από 40.000 ευρώ, γεγονός που προσφέρει στους πελάτες επιπλέον οφέλη όπως ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό επίσης φόρο εταιρικής χρήσης.

Διατίθεται με χρηματοδότηση Ford Finance με επιτόκιο3  1,99%, προστασία τιμής και 8 χρόνια εγγύηση Ford.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ford Kuga Plug-in hybrid
Με το Puma Rally1 θα τρέξει στην υβριδική εποχή του WRC η Ford
Ford: Aυτή είναι η νέα υβριδική γκάμα της