Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Kuga: Mindfulness Concept (+video)

Ελλάδα 0:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Kuga: Mindfulness Concept (+video)

ΝΕΑ

Ford Kuga: Mindfulness Concept (+video)

ΝΕΑ

Σκοπός της ιδέας πίσω από το Mindfulness Concept, το οποίο βασίζεται στο Kuga είναι να σας κάνει να χαλαρώσετε και να πάρετε ένα Power Nap.

Advertisement
Advertisement

Το Ford F-150 του 2021 προσφέρει «καθίσματα για ύπνο», οπότε δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη η τελευταία ιδέα της Ford.

Ονομάζεται Mindfulness, βασίζεται στο Kuga και έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάζει πώς τα οχήματα μπορούν να γίνουν μια ειρηνική όαση.

Η διαδικασία ξεκινά πριν καν μπείτε, καθώς η λειτουργία Purge μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του keyfob ή μιας εφαρμογής smartphone.

Advertisement
Advertisement

Παρέχει μια «έκρηξη καθαρού και φρέσκου αέρα καμπίνας μέσω του κλιματισμού» για να μπορέσετε να μπείτε σε έναν «υγιεινό και αρμονικό χώρο».

Μιλώντας για το τελευταίο, ένα φίλτρο αέρα βοηθά στην ουσιαστική εξάλειψη των αλλεργιογόνων, των βακτηρίων και της σκόνης, ενώ ο φωτισμός UV-C βοηθά να καταπολεμηθούν τα μικρόβια και οι ιοί στα ίχνη τους.

Advertisement

Αλλού, υπάρχει βιώσιμη εσωτερική επένδυση με «φυσικά χρώματα και προσεκτικά σχεδιαστικά στοιχεία». Συνοδεύεται από ένα ηχοσύστημα B&O με ηχεία προσκέφαλου, τα οποία αντλούν εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής με βάση καταστάσεις και τοποθεσίες. Για παράδειγμα, ηρεμία της μουσικής κατά την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Advertisement

Το concept διαθέτει επίσης φωτισμό περιβάλλοντος και προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου κλίματος, το οποίο παρέχει δροσερό ήρεμο αέρα μετά από αγχωτικές καταστάσεις οδήγησης. Ωστόσο, το crossover δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στην οδήγηση, καθώς υπάρχει οδηγός γιόγκα και λειτουργία power nap. Η τελευταία έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μεγάλα ταξίδια καθώς οι οδηγοί χαλαρώνουν.

Η εφαρμογή παρακολουθεί επίσης τους καρδιακού σας ρυθμούς (μέσω μιας φορητής συσκευής). Επιπλέον ένα ειδικό κάθισμα οδηγού με τέσσερις αισθητήρες  που μπορούν να τονώσουν την μέση σας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Ford Kuga με ένα κουμπί γίνεται 100% ηλεκτρικό
Νέο Ford Kuga: Αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα και άνεση
Δοκιμή: Ford Kuga Plug-in hybrid

Advertisement