Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Focus ανοιχτό ημιφορτηγό (+video)

Ελλάδα 14:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Focus ανοιχτό ημιφορτηγό (+video)

ΝΕΑ

Ford Focus ανοιχτό ημιφορτηγό (+video)

ΝΕΑ

Ένα Pickup με βάση το Focus και το όνομα Maverick ετοιμάζει η Ford ως εισαγωγικό μοντέλο κάτω από το Ranger.

Advertisement
Advertisement

 

Το site TFL Truck βρήκε και δημοσίευσε (από «ανώνυμη πηγή με γνώσεις εμπιστευτικών πληροφοριών») ένα σχέδιο CAD με μια αρκετά συμβατική πίσω πόρτα με το όνομα «Maverick» κάτω από το λογότυπο της Ford. Αν και τίποτα δεν είναι επίσημο, πιστεύεται ότι η πίσω πόρτα ανήκει σε ελαφρύ ανοιχτό ημιφορτηγό ο αντικαταστάτης του Courier. Η Ford είχε δηλώσει ότι εργάζονταν πέρυσι σε ένα project για ένα προσιτό ημιφορτηγό και υπαινίχθηκε ότι «μπορείτε να περιμένετε νέα μοντέλα».

Δοκιμή: Ford Focus 1.5 EcoBlue diesel Auto

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει πολλά για το μοντέλο από τότε, αλλά οι αναφορές και τα νέα που διέρρευσαν δείχνουν ότι το pickup παρουσιάστηκε στους ιθύνοντες της εταιρίας  τον Φεβρουάριο με προφίλ που μοιάζει με το Ranger. Το ανοιχτό φορτηγό αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του επόμενου έτους και  κατασκευάζεται στο Hermosillo στο Μεξικό. Το πιο σημαντικό, είναι η τιμή η οποία αναμένεται να ξεκινά κάτω από 20.000 δολάρια.

Ford Focus: Γεμάτο από τεχνολογίες

Εάν η τιμή μείνει εκεί, το Maverick θα μπορεί να γίνει ένα από τα πιο προσιτά pickup στην Αμερική. Λίγες πληροφορίες είναι γνωστές για το μοντέλο, αλλά προηγούμενες αναφορές έχουν δείξει ότι θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα που υποστηρίζει το Focus. Υπάρχουν  επίσης φήμες για έναν τετρακύλινδρο κινητήρα και ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement