Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Final Edition για την Mercedes SLC

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Final Edition για την Mercedes SLC

ΝΕΑ

Final Edition για την Mercedes SLC

ΝΕΑ

Χωρίς να αναμένεται αντικατάσταση του μοντέλου, η Mercedes πρόκειται σύντομα να λανσάρει την Final Edition της διθέσιας roadster με σκληρή οροφή SLC.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη στιγμή, η SLC είναι το παλιότερο μοντέλο στη γκάμα της Mercedes, μια και μετράει στην πραγματικότητα 9 χρόνια στην αγορά (από το 2011 και μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα από το γεγονός πως μέχρι το 2016 είχε το όνομα SLK). Το μοντέλο για το οποίο η Mercedes δεν έχει δείξει κάποια «διάθεση» για να αντικαταστήσει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αναμένεται να παρουσιαστεί σε μια τελική έκδοση μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Advertisement
Advertisement

Στην Final Edition θα είναι διαθέσιμες και οι τρεις εκδόσεις κυβισμού της SLC, (200, 300 και AMG 43) με τις δύο πρώτες να κάνουν χρήση του δίλιτρου turbo κινητήρα με απόδοση 181 και 242 ίππους αντίστοιχα. Για την AMG 43 η επιλογή του κινητήρα παραμένει αυτή του 3λιτρου V6 turbo που αποδίδει 385 ίππους και επιταχύνει την SLC από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα, σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, η Final Edition θα είναι αρκετά «φορτωμένη». Σε όλες τις εκδόσεις της, θα «πατάει» σε 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος, ενώ στο βασικό εξοπλισμό θα ανήκει και το σύστημα Airscarf (για τη θέρμανση της περιοχής του αυχένα του οδηγού και του συνοδηγού). Ηλεκτρική θα είναι η ρύθμιση της θέσης του τιμονιού, ενώ ανάλογες θα είναι και οι ρυθμίσεις των θερμαινόμενων καθισμάτων. Μόνο για την AMG 43, το μοντέλο θα έχει στο βασικό του εξοπλισμό, ηχοσύστημα της Harman Kardon.

Advertisement