Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat Ducato Camper Concept για τους λάτρεις του camping (VIDEO)

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat Ducato Camper Concept για τους λάτρεις του camping (VIDEO)

ΝΕΑ

Fiat Ducato Camper Concept για τους λάτρεις του camping (VIDEO)

ΝΕΑ

Αυτό το concept της διαμόρφωσης της καμπίνας του Ducato της Fiat ανάλογα με τις ανάγκες, καθιστά τη συγκεκριμένη πρόταση πραγματικά εξαιρετικά έξυπνη και πολυδιάστατη για όλες τις χρήσεις.

Advertisement
Advertisement

Όταν είναι ώρα για διακοπές, η καμπίνα του επαγγελματικού της Fiat μπορεί με λίγες κινήσεις να τροποποιηθεί αναλόγως και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας οικογένειας που αρέσκεται στο camping.

Επιπλέον, το Ducato μπορεί να δεχτεί και καθίσματα προκειμένου να μετατραπεί σε mini bus. Έτσι ο κάτοχος έχει στη διάθεσή του στην ουσία τρία διαφορετικά αυτοκίνητα, εκμεταλλευόμενος την πρόταση της Vohringer. Χρησιμοποιώντας ένα Ducato 6 μέτρων ως βάση, η εταιρεία Vohringer δίνει την απόλυτη λύση για όσους θέλουν να προσαρμόζουν το όχημά τους στις εκάστοτε απαιτήσεις. Στην εκδρομική διαμόρφωση, το αυτοκινούμενο εφοδιάζεται με μια μικρή κουζίνα με δύο εστίες και ένα μικρό νεροχύτη, που όλα είναι πάνω σε μια αρθρωτή μονάδα η οποία εγκαθίσταται στο χώρο φόρτωσης του Ducato και κουμπώνει στις υποδοχές του πατώματος.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα αρθρωτή είναι και η πλατφόρμα με τα στοιχεια που αποτελούν το μπάνιο, με ντουζιέρα και τουαλέτα που τοποθετείται εύκολα όποια στιγμή θελήσει ο κάτοχος να μετατρέψει το Ducato σε camper. Το σχετικό εξοπλισμό συμπληρώνουν τα καθίσματα, το πτυσσόμενο τραπέζι και το κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενηθεί στο πίσω μέρος έχοντας γενναίες διαστάσεις ως υπέρ-διπλό. Όταν όλα βγαίνουν από την καρότσα, η υπερκατασκευή έχει τέτοια σχεδίαση ώστε ακόμη και το κανάλι μέσα στο οποίο περνούν τα καλώδια, να μην είναι ορατό και φυσικά να μην εμποδίζει. Η Vohringer παρουσίασε αυτήν την ιδέα στη φετινή έκθεση των Caravan του Ντίσελντορφ και τα σχέδια αλλά και ότι άλλο χρειάζεται για τη διάθεση των στοιχείων της μετατροπής, είναι έτοιμο για εφαρμογή σε πραγματικές συνθήκες.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Fiat Professional: To Ducato φέρνει ανατροπή

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο Fiat Punto

Advertisement

Fiat Ducato: Κατέκτησε το βραβείο “Best Motorhome Base Vehicle 2020”