Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat 500e: Νέα κόνσεπτ με άρωμα ιταλικό

Ελλάδα 14:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat 500e: Νέα κόνσεπτ με άρωμα ιταλικό

ΝΕΑ

Fiat 500e: Νέα κόνσεπτ με άρωμα ιταλικό

ΝΕΑ

Σύντομα σε εκδήλωση, η Fiat θα παρουσιάσει τρία νέα κόνσεπτ του best-seller της, 500e. Θα είναι τρεις ξεχωριστές μονάδες, από μία για κάθε κόνσεπτ.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τρία Fiat 500e που κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρείας με άλλους ιταλικούς ομίλους, όπως Armani, Bvglari και Kartell. Για αυτό κάθε ένα έχει το αντίστοιχο «άρωμα» της συνεργαζόμενης εταιρείας.

Το επανασχεδιασμένο Fiat 500e παρουσιάστηκε το 2020 και έκτοτε έχει δει μεγάλη επιτυχία στο αγοραστικό κοινό που ψάχνει ένα μικρό και οικονομικό όχημα για μετακίνηση στο αστικό δίκτυο.

Η Fiat έκλεισε μεγάλες συμφωνίες με άλλες ιταλικές εταιρείες και σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισε σε συνεργασία μαζί τους, να δημιουργήσει τρία ξεχωριστά 500e.

Advertisement
Advertisement

 

Κάθε ένα θα έχει τη δική του μοναδική πινελιά, αφού οι Armani, Bvglari και Kartell είναι εμβληματικές στο χώρο τους.

Advertisement

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έδωσε λεπτομέρειες όσον αφορά τις συγκεκριμένες μονάδες, αλλά δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι σημαντικά από το ορίτζιναλ που λανσαρίστηκε πριν τρία χρόνια.

Advertisement

 

Ο σχεδιασμός, όπως προαναφέραμε, έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό να αναδείξει κάθε συνεργαζόμενο brand. Η Fiat ενημέρωσε ότι η εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 7 Δεκεμβρίου και τα τρία ξεχωριστά 500e θα μπορούν πουληθούν επί τόπου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Fiat 500e
Θα μένατε σε ένα διαμέρισμα σχεδιασμένο από τη Fiat;
Η Disney αγαπάει το Fiat Topolino (+video)