Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τεστάρουν τον V6 F1 κινητήρα στη LaFerrari;

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Τεστάρουν τον V6 F1 κινητήρα στη LaFerrari;

ΝΕΑ

Video: Τεστάρουν τον V6 F1 κινητήρα στη LaFerrari;

ΝΕΑ

Ένα παράξενο αλλά ρεαλιστικό σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και αφορά στη Ferrari και το νέο της κινητήρα για τη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ως γνωστόν, από το 2014 έχουμε σημαντικές αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες χωρητικότητας 2.4 lt V8 αποτελούν πια παρελθόν και θα δώσουν τη θέση τους σε υπέρ-τροφοδοτούμενους V6 χωρητικότητας 1.6 lt.

Η δουλειά πάνω στους νέους κινητήρες, αφορά έως τώρα το δυναμόμετρο και τους προσομοιωτές. Ή μήπως όχι; Δεδομένου πως τα μονοθέσια του 2014 ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί και οι δοκιμές εξέλιξης αυτών θα αρχίσουν στα τέλη Ιανουαρίου (με εφαλτήριο τη πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα στη Νότια Ισπανία), η Ferrari φέρεται να σκέφτηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τεστάρει το νέο της F1 κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Εικάζεται λοιπόν πως τον “φόρεσε” στο νέο της hypercar, τη LaFerrari, πραγματοποιώντας δοκιμές στην ιδιωτική της πίστα του Φιοράνο, ακριβώς απέναντι από το εργοστάσιο του Μαρανέλο. Από αυτές είναι και το βίντεο που σας παραθέτουμε. Πατήστε λοιπόν play και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

Δείτε τη LaFerrari σε ρόλο… εκθέματος αλλά και έρμαιο στα χέρια του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Fernando Alonso.