Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari: Πτώση πωλήσεων και καθυστερήσεις νέων μοντέλων

Ελλάδα 22:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ferrari: Πτώση πωλήσεων και καθυστερήσεις νέων μοντέλων

ΝΕΑ

Ferrari: Πτώση πωλήσεων και καθυστερήσεις νέων μοντέλων

ΝΕΑ

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Automotive News Europe, η Ferrari σχεδιάζει να λανσάρει δύο νέα μοντέλα φέτος. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του Covid-19 που επηρέασε το πρόγραμμα παραγωγής της εταιρείας, επέλεξε να καθυστερήσει τις εισαγωγές τους κατά τρεις έως τέσσερις μήνες.

Advertisement
Advertisement

Αυτό προέκυψε πρόσφατα καθώς η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία εξέτασε το δυσμενές σενάριο προκειμένου να βοηθήσει στη μείωση του κόστους αλλά και των οικονομικών δαπανών φέτος λόγω της μεγάλης υγειονομικής κρίσης. Ως αποτέλεσμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari Louis Camilleri αναφέρει πως η εταιρεία έκρινε σωστό ότι θα μπορούσε να καθυστερήσει κάποιους μήνες μερικά λανσαρίσματα των νέων μοντέλων που είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει μέσα σ’ συτό χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ακόμη χειρότερα νέα από τις απλές καθυστερήσεις στην αποκάλυψη νέων μοντέλων της φίρμας, καθώς η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία αναμένει πτώση των πωλήσεων της κατά 4-15% το 2020 σε σύγκριση πάντα με πέρυσι. Ωστόσο, η Ferrari εξακολουθεί να σκοπεύει να ετοιμάσει στην ώρα τους τέσσερα από τα πέντε νέα μοντέλα που αποκάλυψε το 2019, με τις παραδόσεις της εντυπωσιακής F8 Tributo να έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τα υπόλοιπα τρία θα φτάσουν στους πελάτες το δεύτερο εξάμηνο του έτους που διανύουμε.

Να σας θυμίσουμε πως το 2019, η εταιρεία αποκάλυψε μια σειρά από ενδιαφέροντα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης της F8 Tributo, την οποία στη συνέχεια ακολούθησαν οι SF90 Stradale, 812 GTS, F8 Spider αλλά και η Roma. Την ίδια χρονιά είδαμε επίσης την αποκάλυψη των επικαιροποιημένων αγωνιστικών οχημάτων όπως είναι η 488 Challenge Evo αλλά και η 488 GT3 Evo. Υπομονή λοιπόν, να περάσουν τα δύσκολα και να έρθουν καλύτερες μέρες για την ένδοξη Ferrari, την οποία η κρίση του κορωνοιού χτύπησε για τα καλά…

Advertisement
Advertisement