Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φέρνει και SUV η Xiaomi;

Ελλάδα 0:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φέρνει και SUV η Xiaomi;

ΝΕΑ

Φέρνει και SUV η Xiaomi;

ΝΕΑ

Η κινεζική εταιρεία μπήκε πρόσφατα στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας με το λανσάρισμα του SU7. Κατά πόσο θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια;

Advertisement
Advertisement

Ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας δέχθηκε μία ισχυρή αναστάτωση με το δυναμικό μπάσιμο της Xiaomi και το λανσάρισμα του SU7. Το ηλεκτρικό σεντάν έχει γίνει ήδη ανάρπαστο στην Κίνα και αναμένεται με την χαμηλή του τιμή και τις υψηλές του επιδόσεις να κατατροπώσει τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο, η αναμονή του είναι μεγάλη και όσοι το παρήγγειλαν πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή. Επιπλέον, η χαμηλή του τιμή μπορεί να λειτουργήσει αντιστρόφως ανάλογα για τη Xiaomi που δεν βγαίνει κερδισμένη από αυτό και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει επ’ άπειρον με αυτή τη στρατηγική.

Εκτός εάν κατασκευάσει και ένα SUV για να μπορέσει να μπει στην ίσως πιο ανταγωνιστική κατηγορία της παγκόσμιας αγοράς. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να έχει φανταστεί ο ψηφιακός σχεδιαστής, Sugar Chow, γνωστός και ως sugardesign_1 στα social media.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, παρουσίασε ένα ψηφιακό κόνσεπτ ονόματι SU8, ένα υποτιθέμενο crossover SUV της Xiaomi. Πράγματι, θα ήταν ένα πολύ δυναμικό και λογικό βήμα για την κινεζική εταιρεία τεχνολογιών, αλλά είναι κάπως νωρίς για κάτι τέτοιο.

Ο ειδικός στο CGI σχεδιαστής δημιούργησε πάντως ένα αρκετά ρεαλιστικό αποτέλεσμα με το υποτιθέμενο SU8, εμπνεόμενος από το SU7, μιας και οι σχεδιαστικές ομοιότητες είναι πολλές.

Θεωρητικά, μπορεί η Xiaomi να παίρνει ιδέες, μέχρις ότου το SU7 να πετύχει και να μπορέσει ως αυτοκινητοβιομηχανία πλέον να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.