Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Featherlite Coaches Mykonos: Αυτή η Μύκονος κινείται (+video)

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Featherlite Coaches Mykonos: Αυτή η Μύκονος κινείται (+video)

ΝΕΑ

Featherlite Coaches Mykonos: Αυτή η Μύκονος κινείται (+video)

ΝΕΑ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πού βρίσκουν οι αστέρες του κινηματογράφου, τα τεράστια αυτοκινούμενα τροχόσπιτά τους; Τα παραγγέλνουν στην Featherlite Coaches.

Advertisement
Advertisement

Το Mykonos της Featherlite έχει όλη την πολυτέλεια του… νησιού των ανέμων σε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Το όνομα της Featherlite Coaches, εμφανίζεται μόνο όταν αρχίζετε να μιλάτε για τροχόσπιτα που κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια και έχουν τις διαστάσεις και την πολυτέλεια διαμερισμάτων στη χώρα της… Μυκόνου.

Όπως τα περισσότερα από τα αυτοκινούμενα της Featherlite, το αμάξωμα και το πλαίσιο είναι της Prevost. Διαθέτει επίσης κινητήρα Volvo D13 με 500 ίππους, ανεξάρτητη ανάρτηση, προσαρμοζόμενο σύστημα επιβράδυνσης (ανάλογα με το βάρος και τις συνθήκες) της Prevost και πολλά άλλα. Το πλαίσιο παραδίδεται στη συνέχεια στην Featherlite και αυτοί το μεταμορφώνουν σε αυτό το εντυπωσιακό προϊόν.

Advertisement
Advertisement

Σχεδόν τα πάντα δημιουργούνται από την ομάδα των μηχανικών και τεχνικών της. Ακόμη και η επεξεργασία των πολυτελών δερμάτων και υφασμάτων που χρησιμοποιούνται, ή ακόμη και η προσαρμογή του συστήματος πλοήγησης, των συστημάτων ψυχαγωγίας και των χώρων.

Επίσης στους χώρους θα βρείτε πολλές συσκευές για το μαγείρεμα και το… καθάρισμα μετά τα γεύματα. Φυσικά υπάρχει μία μεγάλη τηλεόραση Samsung 65 ιντσών, έτοιμη με το κατάλληλο ηχοσύστημα. Ο φωτισμός LED μπορεί να μειωθεί σε μια στιγμή από τον κεντρικό πίνακα ελέγχου. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να σας επισημάνω το πλυντήριο ρούχων και τους χώρους για την αποθήκευση για είδη γραφείου, τρόφιμα και ρούχα.

Advertisement

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση της… Μυκόνου – Featherlite, θα δείτε όχι ένα αλλά δύο μπάνια και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο. Εκεί υπάρχει, ένα κρεβάτι king-size, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και σε κίνηση. Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας περιλαμβάνει επίσης τηλεόραση, ηχοσύστημα και την ίδια οροφή κρυφού φωτισμού LED με ολόκληρο το τροχόσπιτο.

Advertisement

Η Featherlite κατασκευάζει κάθε μονάδα, διαφορετικά και όπως θέλει ο πελάτης. Αν και δεν ανακοινώνει τιμή για το μοντέλο Μύκονος, ένα άλλο μοντέλο (το Angel Fire) πωλήθηκε στα 2.014.707 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο πολυτελές τροχόσπιτο στον κόσμο είναι διώροφο (video)
Στο «σφυρί» το Airstream του… Αντιπαριώτη Tom Hanks
Μέσα στο διώροφο Motorhome των 2.120.000 ευρώ του Will Smith

Advertisement