Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φαντάσου και σχεδίασε το δικό σου Twingo!

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φαντάσου και σχεδίασε το δικό σου Twingo!

ΝΕΑ

Φαντάσου και σχεδίασε το δικό σου Twingo!

ΝΕΑ

Η Renault καλεί τους φίλους του Twingo να δημιουργήσουν τη «δική τους» εκδοχή του μοντέλου με τη χρήση τεχνολογίας AI, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη καμπάνια θα διαρκέσει από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου και τα εργαλεία δημιουργίας είναι τα Dall E, Midjourney και Stable Diffusion.

Όπως εξήγησε η Renault, οι συμμετέχοντες μπορούν απλώς να πληκτρολογήσουν μερικές λέξεις- κλειδιά, που θα οδηγήσει στην ψηφιακή απεικόνιση της δημιουργία τους, ακόμα και αν αυτή δεν προορίζεται για τον «πραγματικό κόσμο» αλλά απλά για ένα μοντέλο από… σοκολάτα. Στη συνέχεια, τα σχέδια μπορούν να υποβάλλονται με το hashtag #ReinventTwingo στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής τους.

Advertisement
Advertisement

Η Renault είναι διατεθειμένη να παρακολουθήσει και να δει τι θα βρει το κοινό, καθώς έχει δεσμευτεί πως θα δημιουργήσει ένα πρωτότυπο βασισμένο σε μία από τις δημιουργίες των φίλων του μοντέλου. Η Renault λέει ότι αυτό θα την κάνει τον «πρώτο κατασκευαστή αυτοκινήτων που συνδυάζει τεχνητή και ανθρώπινη νοημοσύνη, στο σχεδιασμό ενός εκθεσιακού μοντέλου».

Ο Arnaud Belloni, Επικεφαλής του τμήματος Marketing της Renault, ανέφερε πως «από τη στιγμή που είναι διαθέσιμη, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους με τρία μόνο κλικ. Η τεχνολογία αυτή, επιτρέπει σε όλους να ξεκλειδώσουν τη δύναμη της φαντασίας τους και η εταιρεία θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στο εμβληματικό Twingo δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να λάβουν μέρος στη δημιουργική διαδικασία».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τη σούπερ καμπίνα της νέας Maserati GranTurismo
H τιμή πώλησης του Lexus RZ 450e στην Ελλάδα
Το έξυπνο σύστημα κλιματισμού του Volkswagen ID. 7 (+video)